İş dünyası

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Amatöre Libra desteği

LİBRA Office Superstore, sadece amatörlerin katılabileceği ve yaş sınırı olmayan bir yarışma düzenledi. Yarışmayla ilgili bilginin www.libraoffice.com adresinden alınabileceğini belirten yöneticiler, ‘‘İnternet aracılığı ile mağazamızdan alışveriş yapılabilen bir site açmayı düşündük. İnternetle ilgisi olan meraklıları ve tasarımcı olmak isteyen gençleri desteklemek için sitemizi bir amatörün hazırlamasını istiyoruz’’ dedi. Son teslim tarihi 31 Temmuz olarak belirlendi.

Dardanel üç ürün sunacak

DARDANEL Önentaş Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, 2,5 milyon dolarlık yatırımla yeniden yapılanma başlattıklarını söyledi. Projenin yıl sonunda tamamlanacağını vurgulayan Önentaş, ‘‘Bu yıl üç yeni ürünü daha piyasaya sunma çalışması başladı.

Cevher Döküm’den piknik

CEVHER Döküm'ün 20 yıldır devam eden geleneksel ‘‘Yaza Merhaba’’ pikniklerinin 21'incisi Gümüldür Denizatı'nda yapıldı. Dünyanın lider otomobil üreticisi General Motors tarafından arka arkaya üç kez, ‘‘Yılın En İyi Yan Sanayicisi’’ seçilerek Türkiye adına bir ilke imza atan Cevher'in Genel Müdürü Yiğit Alanyalı, ‘‘Sektörümüzün geleceğinin belirlenmesinde etkin rol alan bir sanayi kuruluşu olarak gelişimimizi sürdürüyoruz’’ dedi.

Safkar'ın yenisi Penguen soğutucu

SAFKAR, Türkiye'de yerli sanayi tarafından tasarlanan ve üretilen ilk R 404 akışkanlı frigofrik araç soğutucusu Penguen 420 ve Penguen 420 E'yi piyasaya sundu. Özellikle dondurulmuş gıda taşımacılığında kullanılan Penguen 420 E, kasası 19 metrekübe iç hacime sahip araçlarda verim sağlıyor. Penguen 420 ise dondurulmuş gıda taşımacılığının yanısıra soğutucu cihazı, termostat ayarı ile süt ve ürünlerinin taşınmasına da olanak sağlıyor.

Pınar Tereyağı artık kâselerde

GIDADA yeniliklerin öncüsü Pınar, bilinçli tüketicinin isteği doğrultusunda tereyağını 250 gramlık kâselere taşıdı. Pratik ambalajıyla kullanım ve saklama kolaylığı sağlayan Pınar Kâse Tereyağı, geçtiğimiz günlerde piyasaya sunuldu. Pınar, yeni ürünün kapaklarının altında da her ay farklı yemek tarifleri de sunuyor.

EGS gayrimenkul ciroda iddialı

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yıl sonu ciro hedefi 50 milyon dolar. Gayrimenkul sektöründe beklenen patlamanın yaşanmadığını vurgulayan Genel Müdür Çağtay Baydar, ‘‘Ancak yılın ikinci yarısından umutluyuz. Türkiye artık büyüme aşamasına geldi ve buna paralel olarak ofis, konut ihtiyacı da artacak. Buna inanıyoruz’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!