İpekçi'ye cevap geldi

Güncelleme Tarihi:

İpekçiye cevap geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2013 00:00

Cemil İpekçi, “Göltürkbükü Beldesi'nde AK Parti'den aday olmam istendi” dedi, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül'den yalanlama geldi.

Haberin Devamı

Bir Televizyon kanalında bu akşam yayınlanan, ünlü sunucu Balçiçek İlter'in yönettiği programa ünlü modacı Cemil İpekçi, konuk oldu. Kendisine yöneltilen “Siyasi partilerden hiç teklif gelmedi mi” sorusuna İpekçi, AK Parti'den Türkbükü Belediye Başkanlığı için teklif aldığını ancak kabul etmediğini belirtmesi dikkat çekti. Konuyla ilgili İpekçi ayrıca, “AK Parti’yi yargılayabilirsiniz ancak şunu unutmamak lazım. Bu parti yüzde 51 ile geldi ve birçok sosyal demokrattan da oy aldı. CHP'liler ise bırakın bana adaylık teklif etmeyi beni gördükleri yerde kaçıyorlar” dedi.
Ünlü modacının belediye başkanlığı için teklif aldığı iddiasını Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, yalanladı. DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Algül, “2008 yılından bu yapan Ak Parti ilçe başkanlığı yapıyorum. Cemil İpekçi’ye asla başkanlık için teklif götürmedik. Benim zamanımda veya geçmişte böyle bir teklif götürülseydi benim mutlaka haberim olurdu. Ancak ben böyle bir şeyi hatırlamıyorum. Neden böyle bir açıklama yaptı onu bilmem mümkün değil. Böyle bir teklif getirmediğimiz gibi bu konu gündeme bile gelmedi. Kamuoyunun doğruları bilmesinde fayda var diye düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!