İki teknik adam da iddialı

Güncelleme Tarihi:

İki teknik adam da iddialı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 15:15

PTT 1’inci Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Göztepe ile son sıraya demir atan Denizlispor yarın İzmir’de karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak derbi maçı Sarper Barış Saka yönetecek.

Haberin Devamı

Göztepe’de Metin Diyadin’in yerine göreve gelen teknik direktör Önder Özen ile Ali Yalçın’ın gidişiyle Denizlispor’da dtakımın başına geçen genç çalıştırıcı Koray Palaz yeni takımlarıyla ilk sınavlarına çıkacak. Sıralamada 29 puanla 11’inci basamakta yer alan ev sahibi ekipte cezalı olan Gosso forma giyemeyecek. 15 puanlı konuk Denizlispor’da ise sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. TRT Avaz’dan yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları kapalı 15 TL, açık ve misafir kale arkası ise 5 TL.

Taraftarın karşısına çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlayan Önder Özen, sezonun en kritik maçlarından birini oynayacaklarını söyledi. Bir an önce üst sıralara tırmanmak istediklerini belirten Özen, "Kısa sürede takımı tanımaya çalıştım. Kaliteli bir kadromuz var. Kayıp yaşamayacağız" dedi.

Palaz ”Kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi. İlk yarıda Denizli’de oynanan maçı Göztepe 2-1 kazanmıştı.







Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!