GeriEge Hobisi artık mesleği oldu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hobisi artık mesleği oldu

BEŞ yıl önce yemek pişirme merakını meslek haline getiren Selim Baylav, izmir Pasaport’ta Livia Restoran ile lezzet düşkünlerine hizmet veriyor. İngiliz Kraliyet Ailesi Aşçılık sertifikası bulunan Selim Baylav, özellikle kendisi ile birlikte tecrübeli kadrosu ile müşterilerini ağırlıyor. 33 çeşit makarnadan et ve ızgara çeşitlerine, özel soslu sıcak ve soğuk salatalardan, tatlılara kadar zengin bir mönüyle hizmet veren Livia, yaz sezonunda Çeşme Marina’da ikinci şubesini açacak. Türkiye’deki sayılı aşçılar arasında yer alan işletmeci Baylav, “Hobim mesleğe döndü. İşimi çok severek yapıyorum” dedi.

False