Hepsi övünç kaynağı

Güncelleme Tarihi:

Hepsi övünç kaynağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

HÜRRİYET Çocuk Kulübü'nün resim kursuna devam eden 6-13 yaşındaki ödüllü ressamlar için tören düzenlendi. Hindistan, Rusya ve Finlandiya'da ve Göztepe Rotary Kulübü'nce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren 30 küçük ressama madalya ve belgeleri Hürriyet İzmir Tesisleri'nde verildi.

TÖRENE Vali Yardımcısı Ramazan Urgancıoğlu, Konak Kaymakamı Haluk Saygı, Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çınar, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Tengerlek de katıldı. Ödül töreninde Hindistan, Finlandiya ve Rusya'daki yarışmalarda bir altın, üç gümüş ve 26 başarı sertifikası alan ressamlar aileleri ile geldi.

HÜRRİYET Çocuk Kulübü'nün resim öğretmeni Aydın Can da başarılarından dolayı plaketle ödüllendirildi. Genç ressamların hocası Aydın Can, ‘‘Başarılar beni mutlu ediyor. Hürriyet'te nde her hafta pazar günleri düzenlediğimiz kurs programı devam edecek'' diye konuştu.

Dormenler perşembe İzmir’de

DORMEN Tiyatrosu, İzmirli sanatseverlerin karşısına ‘‘Yukarıda Biri mi Var?'' adlı oyunla çıkıyor. Ray Cooney'in yazdığı Göksel Kortay ve Haldun Dormen'in dilimize uyarladığı iki perdelik oyun, Atatürk Kültür Merkezi'nde 13 Nisan Perşembe gününden itibaren sahnelenecek. Haldun Dormen'in yönettiği oyunda dekorlar Osman Şengezer, kostümler ise Güler Yiğit imzası taşıyor. Ünlü Rus dansçı Rudiyef'in Amerika'ya kaçarken Ankara'ya uğraması ve başından geçen komik olayları içeren oyunda rolleri Suat Sungur, İsmet Üstekin, Ayşe Çakar, Ayça Bingöl, Gürkan Uygun, Sefa Zengin. İdil Fırat, Mustafa Dinç, Taner Ertürkler ve Erdem Ergüney paylaşıyor.

15 milyona 1 kura

Kipa’da bahar çekilişleri

KİPA Alışveriş Merkezi haftalık bahar çekilişine devam ediyor. 3 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında 15 milyonluk alışveriş yapanlar 1 çekiliş kuponu kazanıyor. 14 Mayıs'ta yapılacak büyük çekilişle bir adet Audi A3 otomobil, motosiklet, Paris seyahati, bilgisayar gibi hediyeler dağıtılacak.

İlk çekilişe 9 bin müşteri katıldı

HAFTALIK çekilişlerde de müşterilere cep telefonu, DVD, VCD, bisiklet gibi hediyeler verildi. Kipa Alışveriş Merkezi Müdürü Korhan Solakoğlu birinci haftada 9 bin 625 kişinin çekilişe katıldığını belirterek, ‘‘Müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Çekilişlerimiz devam edecek'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!