Hem tutarım hem atarım

Güncelleme Tarihi:

Hem tutarım hem atarım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 01:19

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup´ta bayrağını zirveye diken Altınordu´nun defansı sadece rakip forvetleri durdurmakla kalmıyor, attığı gollerle de takımın başarısına katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

Hafta sonunda deplasmanda oynanan Pazarspor maçında doksan dakika Karadeniz ekibinin hücum oyuncularıyla boğuşan stoper Murat Cömert, son dakikada attığı golle Şeytan´a 3 puan getiren isim oldu.

Altınordu´nun bir diğer stoperi Sinan Osmanoğlu, bu sezon ligde 4 kez fileleri sarsarak forvetlerle yarışırken, yine savunmanın göbeğinde görev yapan Yasin Kocatepe ligde Bandırma, kupada ise Gaziantep BŞB maçlarında 2 gol atmayı başardı. Kırmızı-lacivertli ekibin sol beki Gökhan Yılmaz ise kupada Gaziantep BŞB randevusunda kaydettiği golle alkışlandı.

Altınordu 90. yıl startını veriyor

ALTINORDU, kuruluşunun 90. yıldönümünü 26 Aralık´ta kutlayacak. Tarihi Havagazı Fabrikası´nda geniş katılımlı bir kokteyl ve havai fişek gösterisiyle 90. yıl startını verecek kırmızı-lacivertliler, İzmir´in dört bir yanındaki billboardları ve toplu ulaşım araçlarını özel tasarlanmış 90 yıl reklamlarıyla süsleyecek. Altınordu camiasından yaklaşık 500 kişiyi bir araya getirecek ve Salih Mertan başkanlığındaki dernek yönetimince organize edilen kutlamalar, 10.30´da Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı´na çelenk koymayla başlayacak. Havagazı Fabrikası´ndaki organizasyon ise kulübün kurulmuş yılına atıfta bulunmak amacıyla saat 19.23´te başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!