Hediyeli hizmet

Güncelleme Tarihi:

Hediyeli hizmet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2004 Genel Seçimleri’nde AKP’nin CHP’ye üstünlük sağladığı semt ve mahallelerde büyük yatırım atağına başladı.

Konak ve Karşıyaka’nın varoş adı verilen semtlerine yönelik saha araştırması yapan, 73 mahallede veri toplayan belediye ekiplerinin raporları doğrultusunda ilk önce Limontepe semtine yatırım yapıldı.

Yol ve meydan düzenlenmesi, cami ve cemevi onarımlarının son aşamasında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve bürokratları semte hediyeleriyle birlikte çıkartma yaptı.

İŞÇİLERLE TOKALAŞTI

Yerel Seçimlere 16 ay kala başlatılan nokta yatırım atağının ilk durağı olan Limontepe’de, Büyükşehir Belediyesi organize bir gövde gösterisi yaptı. Başkan Kocaoğlu önce, Limontepe İlköğretim Okulu’nda öğrencileri diş fırçası ve macunu dağıttı, daha sonra, çalışmalarını sürdürdüğü meydan, yol, istinad duvarı, cemevi onarımı yapan belediye işçileriyle tokalaştı.

Aynı anda, belediye ekipleri çocuklara oyuncak, mahalleliye Büyükşehir gazetesi, nergis çiçeği ve benzer hediyeler dağıttı. Meydan’daki kahveye de baklavayla birlikte girildi. Semt sakinlerine baklava ikram edildi.

EKSİKLER TAMAMLANDI

Başkan Kocaoğlu, burada yaptığı konuşmada, 3,5 yıldır görevde olduğunu önce Büyükşehir Belediyesi’ne yeni katılan ilçe ve beldelerin eksikliklerinin tamamladıklarını söyledi. Artık sıranın, eski metropoldeki ilçelere geldiğini belirten Kocaoğlu, "Limontepe’den başlayarak, mahallelerde öncelikli sorunları ele alıp çözeceğiz. Tabii bu dipsiz bir kuyu. Dönüp dolaşıp, bir süre sonra Limontepe’ye başka sorunları çözmek üzere yine geleceğiz. Yüzde 100 her problem çözülemez" dedi. Kocaoğlu’nun gezisine üst düzey bürokratlar, danışmanları da katıldı.

Vapurda nergis

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Karaburun yöresine özgü nergisleri Karşıyaka ve Bostanlı vapurlarında dağıttı. Mordoğanlı kadınlar tarafından kurulan Kalkınma Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin ürettiği nergisler, vapur yolcuları tarafından çok beğenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!