Hastanede 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Hastanede 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:28

İZMİR Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte, hastanede tedavi gören çocuklar gönüllerince eğlendi. Hasta çocukların moral bulduğu Tepecik Hastanesi Çocuk Şenliği’nde, palyaçolar ve halk dansları gösterileri büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Hastanede 23 Nisan coşkusu

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde düzenlenen Tepecik Hastanesi Çocuk Şenliği’ne, hastane yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, halk dansları gösterisi yapan okulların yöneticileri, hastane çalışanları, hasta yakınları ve tedavi gören çocuklar katıldı. Şenliğin gelenekselleştiğini kaydeden Prof. Dr. Akbulut, "Bu şenliği her zamanki gibi coşkuyla yapıyoruz. Bir çok destekçimiz var. Bugünü bir bayram havasında kutlamamız çok önemli. Parlamenter demokrasinin başladığı 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden kahraman asker büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Ayrıcalıklı olarak böyle bir günü çocuklara armağan eden ülke olmaktan da gurur duyuyoruz" dedi. Daha sonra bu yıl 5’incisi düzenlenen şenlikte, böbrek hastası çocuklardan oluşan Gülen Böbrek Çocuk Korusu bir konser verdi. Gazikent İlkokulu, Çimentaş Ortaokulu, Gaziemir Helen Doron Anaokulu ve İyi Burnaz ilkokulu öğrencileri halk dansları gösterisi yaptı. Palyaçolar hasta çocuklarla eğlendi. Etkinliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendi, moral buldu.

Bu arada bir süre önce hakkında başlatılan soruşturma nedeniyle açığa alınan hastanede görevli Dr. Fatih Sürenkök’ün hastaları, Sürenkök’ün tekrar görevine dönmesini isteyip ellerinde dövizler taşıdı.


BAKMADAN GEÇME!