Hasret sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Hasret sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 10:39

PTT 1’inci Lig’de Alima Yeni Malatyaspor’u evinde 3-1 yenerek derin bir nefes alan Göztepe 9 haftalık galibiyet özlemine son verirken, özellikle ikinci yarıdaki futboluyla taraftarına umut verdi.

Haberin Devamı

İlk devresi golsüz biten randevuda yıldızları Cleyton ve Diarra’nın ikinci 45’te devreye girmesiyle maçı koparan sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Önder Özen, 3’üncü karşılaşmasında galibiyetle tanışmanın sevincini yaşadı. "Yeniden doğduk" diyen Özen, "Yenildiğimiz Denizlispor ve berabere kaldığımız Balıkesirspor maçlarında olumlu sinyaller verdiğimizi söylemiştim. Alima Yeni Malatyaspor karşısında hakkımız olan galibiyeti aldık. Şimdi önümüzü daha net görüyoruz. Artık üst sıralar için mücadele gücümüzü iki katına çıkaracağız" diye konuştu.

Alima Yeni Malatyaspor galibiyetiyle takımın kendine olan güvenini tazelediğini belirten Özan, "2016’nın ilk galibiyeti moral olarak bize çok şey kazandırdı. Oyuncularım her rakibi yenebileceklerini bize gösterdi. Önümüzde 10 koca hafta var. Göztepe bu süreçte lige ağırlığını koyacak" dedi.

Haberin Devamı

Hasret sona erdi

Taraftarın 55’inci dakikaya kadar takıma tepki göstermesine de sitem eden deneyimli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarımızın tepkisini doğal karşılıyorum. Ancak çok erken reaksiyon göstermeleri de üzücü. Biz onlarsız asla yapamayız. Takıma daha çok moral vermelerini bekliyorum. Hiçbir oyuncu yuhalanmak istemez. Sonuçta zorlu bir süreci yaşadık ve geride bıraktık. Artık bu tür protestoları yaşamak istemiyoruz."






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!