'Hadi İnşallah' filminin İzmir galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Hadi İnşallah filminin İzmir galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 12:49

Başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin'in paylaştığı, yönetmenliğini Ali Taner Baltacı'nın yaptığı "Hadi İnşallah" filminin İzmir galası Agora Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Haberin Devamı

Salı günü İstanbul'dan sonra perşembe akşamı İzmir'de düzenlenen ikinci galaya binlerce kişi akın etti. Murat Boz'u görmek için birbirlerini ezen genç hayranları izdihama neden oldu. Galaya özel olarak hazırlanan alanda aşırı yoğunluk yaşanınca, Murat Boz, Büşra Pekin ve yönetmen Ali Taner Baltacı ile oyuncular Müjde Uzman, Aydan Taş ve İdil Dizdar, Agora AVM'nin yönetim katına götürüldü. Kalabalığın dağılacağı ümidiyle bir süre odalarda bekletilen yönetmen ve oyuncular, yoğunluğun azalmaması üzerine güvenlik koridoru içerisinde filmin gösterileceği salonlara geçti.

İLGİ ÇOK YOĞUN
Gösterim öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen yönetmen ve oyuncular, kahkaha dolu bir sohbet gerçekleştirdi. Gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Büşra Pekin, "İnanılmaz bir ilgi var. Teşekkür ederiz İzmirliler'e" dedi. Kızların hayallerini süsleyen bir popçuyla aynı filmde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Pekin, "Murat Boz'un neden bu kadar çok sevildiğini biz sette çok iyi anladık. Çok yakışıklı olmasının yanında güzel bir kalbi var ve oldukça yetenekli" yorumunda bulundu. Filmi İzmir'de çektikleri için yoğun ilgiyi de beklediklerini dile getiren Murat Boz, "Filmin İzmir'de tamamlanması muhteşem bir şeydi. Tatil günlerimizde bile İzmir'i bırakıp gitmek istemedik. Buranın insanı bambaşka. İzmir'in pozitifliğinin, sıcaklığının, güzelliklerinin bu filme de çok şey kattığını düşünüyorum. Çekimlerimiz çok neşeli geçti" dedi.

Hadi İnşallah filminin İzmir galası yapıldı


"İNANILMAZ BİR DENEYİMDİ"

Yaşadığı ilk oyunculuk deneyiminin nasıl olduğu sorusu üzerine kendisini henüz oyuncu olarak görmediğini belirten Boz, "Doğru projede, doğru zamanda olduğumu düşünüyorum. Oyunculuk benim için biraz erken. Bu projede olduğumdan dolayı çok mutluyum. Benim açımdan inanılmaz bir deneyimdi. Asıl mesleğim şarkıcılık ama hep hayatımda bir sinema projesi olsun istiyordum. Hayalim bu film ile gerçekleştiği için büyük mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu. Murat Boz'u popstar kimliği ile tanıdığını, oyunculukta bu kadar başarılı olacağı tahmin etmediğini söyleyen yönetmen Ali Taner Baltacı ise "Onunla çalışmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Diğer oyuncu arkadaşlar da benimle aynı görüşte. Öte yandan filmi İzmir'de çekmekten son derece memnun kaldık. Burada çalışırken, dinlenirken, sokakta yürüdüğümüz her andan keyif aldık. İzmir'in verdiği enerji filme de yansıdı" dedi.
Yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan alınarak beyaz perdeye çevrilen filmin senaryosu Murat Kaman ve Emrah Kaman tarafından yazıldı. Filmde Boz ve Pekin'in yanı sıra Şinasi Yurtsever, Cezmi Baskın, Müjde Uzman, Aydan Taş, İdil Dizdar ve Hülya Gülşen Irmak gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.
Hadi İnşallah filminin İzmir galası yapıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!