Gülmekten kırılacaksınız

Güncelleme Tarihi:

Gülmekten kırılacaksınız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2010 00:00

Birbirinden komik iki oyun bu haftaya damga vuracak. ‘Evliliğe Gelince’ ve ‘Tanımadığım Adamlar’ adlı oyunlar İzmirliler ile buluşacak.

Haberin Devamı

YILLARIN tiyatro sanatçısı Can Gürzap’ın, ‘Yeni İnsan Yeni Tiyatro’ sloganıyla kurduğu Tiyatro Dialog’un en son oyunu ‘Evliliğe Gelincee!’ ile Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Tanımadığım Adamlar’ İzmirli tiyatro severler ile buluşacak.
Hastanede geçiyor
15, 16 ve 17 Haziran günleri Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan ve Ali Poyrazoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Bülent Kayabaş, Özdemir Çiftçioğlu, Suat Önaldı, Burak Alkaş, Ümit Kantarcılar ve Hüseyin Kara’nın sahne aldığı ‘Tanımadığım Adamlar’ adlı komedi oyununda Orostopontopolis Tımarhanesi’nde hastaları iyileştirmek için kullanılan psikodrama tekniğiyle hazırlanan, çok  eğlenceli bir müsamerenin öyküsü izleyicileri gülmekten kıracak.
Kadın erkek ilişkisi
23 ve 24 Haziran’da yine Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan ‘Evliliğe Gelincee!’de ise Nurseli İdiz ve Can Gürzap gibi usta oyuncular tiyatro keyfi sunacak. Yüzyıllardır birçok sanat eserine konu olan kadın-erkek ilişkileri bu kez ‘Evliliğe Gelinceee!’de ilginç noktalara değinen bir komedi olarak işlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!