Gülen adam ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Gülen adam ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 10:41

DENİZLİ’de trafik kazasında yaşamını yitiren gazeteci 35 yaşındaki İlyas Haytan anısına, meslektaşları sergi açtı. Gazetecilerin objektifinden çektiği karelerin yer aldığı sergiyi Haytan’ın kızı 3 yaşındaki Ela Sare açarken; annesi Ayşe Haytan ve eşi Nalan Haytan gözyaşınu tutamadı.

Haberin Devamı

Gülen adam ağlattı

Erken seçim öncesi dönemin AK Parti Milletvekili adayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu takip ederken geçen 25 Ekim’de trafik kazasında fotoğrafçı 18 yaşındaki Alperen Ersoy ile birlikte yaşamını yitiren gazeteci İlyas Haytan anısına, meslektaşları Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergi açtı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Üyesi de olan Haytan anısına 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü öncesi açılan sergiye; Haytan’ın eşi Nalan Haytan, 3 yaşındaki kızı Ela Sare ve yakınları ile Vali Şükrü Kocatepe, CHP Milletvekili Melike Basmacı, AK Büyükşehir Belediye Başkanı Partili Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Konuşma yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, "Elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz İlyas Haytan’ın acısını hala yaşıyoruz. İlyas’ın arkadaşlarının haberlerde çektikleri fotoğraflardan oluşan 35 fotoğrafı sergiledik. İlyas’ı unutmayacağız" dedi.

Serginin açılış kurdelesini Haytan’ın 3 yaşındaki kızı Ela Sare kesti. Açılışın ardından protokol üyeleri ve gazeteciler sergideki fotoğrafları inceledi. Haytan’ın annesi Ayşe Haytan ile eşi Nalan Haytan, İlyas Haytan’ın fotoğraflarını görünce gözyaşı dökerek duygulu anlar yaşadılar. Gazetecilerin gittikleri haberlerde çektikleri fotoğrafların yer aldığı sergi, 15 Ocak tarihine kadar açık kalacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!