Göztepe’yi duran toplar yıktı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’yi duran toplar yıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:59

PTT 1’inci Lig’de art arda gelen puan kayıplarıyla play off yarışında ağır yara alan Göztepe’yi özellikle son haftalarda duran toplar yaktı.

Haberin Devamı

Göztepe’yi duran toplar yıktı

Son 7 maçta 10 golün 6’sını duran toplardan yiyen Göztepe, evinde 1-1 biten Şanlıurfaspor randevusunda 89’uncu dakika penaltı golüne engel olamadı.

Balıkesirspor deplasmanında galip durumdayken Yiğit’in serbest vuruştan attığı golle 1-1’e razı olan sarı kırmızılılar, ertesi hafta 3-1 galip geldiği Alima Yeni Malatyaspor maçında tek golü bir korner organizasyonu sonucu kalesinde gördü.

Göztepe’yi duran toplar yıktı

Son Altınordu derbisinde 2 kez öne geçen Göztepe, her ikisi de duran toplardan gelen ve rakip takımın stoperleri Sinan ile Yusuf Abdioğlu’nun attığı gollerle galibiyeti kaçırdı, 2-2’ye boyun eğdi.

Haberin Devamı

Göztepe, 1-0 kaybettiği Denizlispor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında golleri duran toptan yemese de savunma hatalarının kurbanı oldu. Teknik direktör Önder Özen ciddi defans zaafiyeti yaşadıklarını kabul ederek, "Çok tuhaf goller yiyoruz" dedi.

Milli maç arasında sorunları gidermek için çalışacaklarını ifade eden Özen, "Savunma anlamında kendimizi daha fazla geliştirmeliyiz" dedi.










Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!