Göztepe'nin başı ağrıyacak

Güncelleme Tarihi:

Göztepenin başı ağrıyacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 16:23

PTT 1'inci Ligi'nde hiçbir iddiası kalmayan Göztepe'nin başı, oyuncularının parasal konuları yüzünden çok ağrıyacak.

Haberin Devamı

Başta Giray Kaçar olmak üzere, Vleminckx, Leroy George, Maah ve Besara ile yolları ayırmayı planlayan yönetim, sözleşmeleri devam eden 5 futbolcuyu sorunsuz gönderebilmek için büyük çaba sarf edecek. Yönetim, ilk olarak yıllık 1 milyon 200 bin TL karşılığında anlaşma sağlanan ve 2 ay önce süresiz kadro dışı bırakılan Giray'la masaya oturacak. 2017'ye kadar mukavelesi olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesini en az kayıpla feshetmeyi düşünen yönetim daha sonra yabancıları yollamak için formül arayacak.

Şu anda U21 takımıyla antrenman yapan Giray, Göztepe'de kalırsa sözleşme gereği eylül ayında oturduğu yerden 400 bin TL peşinat alacak.
Sarı kırmızılılara yıllık 1 milyon 250 bin TL karşılığında imza atan Vleminckx'in de sözleşmesinin şartlarının oldukça ağır olduğu bildirildi. Göztepe'den sezon başında 500 bin TL garanti para aldığı öğrenilen Belçikalı golcünün de 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 31 yaşındaki futbolcu yönetimle anlaşamazsa, Giray gibi oynamadan kazanacak.
Göztepe'de Leroy George ve Maah'ın 2017, Basera'nın ise 2018 senesine kadar mukaveleleri sürerken yönetim, bu oyunculara gelecek transfer tekliflerini geri çevirmeyecek. Göztepe'nin diğer yabancıları Cleyton ve Diarra kiralık olarak forma giydiği için mayıs sonunda otomatikman Göztepe ile bağlarını koparacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!