Göztepe'den kaleye takviye

Güncelleme Tarihi:

Göztepeden kaleye takviye
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 14:21

PTT 1’inci Lig’de ikinci yarının ilk maçında Vartaş Elazığspor’la 1-1 berabere kalan Göztepe, sezonun ilk yarısında Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer’in kalesini koruyan Atacan Öztürk’ü kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Göztepeden kaleye takviye

Göztepe’nin tecrübeli kaleci ile sezon sonuna kadar anlaştığı açıklandı. Futbola 1995 yılında Antalya Asat Gençlik ve Spor Kulübü’nde başlayan Atacan, 2000’de Antalyaspor’da profesyonelliğe adım attı. Antalyaspor’dan 2003-04 sezonunda Vartaş Elazığspor’a giden 34 yaşındaki Atacan, Boluspor, Şanlıurfaspor, Alanyaspor ve Sarıyer’de de görev yaptı.

Kariyerinde Süper Lig’de 3, PTT 1’inci Lig’de 209 ve 2’nci Lig’de 17 müsabakaya çıkan Atacan, çeşitli yaş gruplarında 26 kez milli oldu.

CLEYTON GÜNDEMDE

Oğuzhan’ın ayrılmasıyla gündeme gelen kaleci sorununu çözen Göztepe, orta saha için Vartaş Elazığspor ile parasını alamadığı için sözleşmesini fesh eden Cleyton’la temasa geçti. Brezilyalı futbolcunun durumunun hafta içinde netlik kazanacağı bildirildi.

Sportif CEO Barış Güçlü’nün bizzat ilgilendiği Cleyton’un çarşamba günü İzmir’e gelerek yönetimle masaya oturacağı ifade edildi. Türkiye’de Kayserispor ve Vartaş Elazığspor’da görev yapan 33 yaşındaki futbolcu çıktığı 57 lig maçında 7 kez ağları havalandırdı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!