Göztepe’de ideal kadroya dönüş yolu

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de ideal kadroya dönüş yolu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 14:19

PTT 1’inci Lig’de ilk yarının son maçında pazar günü Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkacak Göztepe’de sakat ve cezalı oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte ideal kadroya dönüş yolu açıldı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Metin Diyadin, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında hücumda sakatlıktan kurtulan Mirkan’ı tercih edip Belçikalı golcü Björn Vleminckx’i yeniden yedek kulübesine oturtacak. Son 6 haftanın 5’in de Mirkan’ı 11’de tercih eden Diyadin, geçen hafta ise adale sakatlığı yaşayan futbolcusunu Alanyaspor karşılaşmasında oynatamadı. Alanyaspor’a karşı Vleminckx’e şans veren tecrübeli çalıştırıcının bu hafta yine Mirkan’la sahaya çıkacağı öğrenildi.

Sağ bek Emre ile stoper Giray’ın da cezalarının sona ermesiyle Diyadin defansta da bir takım değişimlere gidecek. Geçen hafta sağ bek olarak oynattığı Erkan’ı stopere çekecek Diyadin, Emre’yi defansın sağına yerleştirecek. Giray’ı da yine savunmanın ortasında Erkan’la birlikte oynatacak teknik adam, Cemil ve Mehmet Erdem’i yedek soyunduracak.

Hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren sarı kırmızılılarda orta saha oyuncusu Özgür İleri de iyileşti. Teknik ekibin görev vermesi halinde Özgür’ün oynayabilecek duruma geldiği açıklandı. Göztepe’nin tam kadro Karabük’e gitmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!