Göztepe’de forma savaşı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de forma savaşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 14:49

PTT 1’inci Lig’de pazartesi günü kümede kalmak için mücadele eden Kayseri Erciyesspor deplasmanına çıkacak Göztepe kritik karşılaşmaya tam kadro hazırlanırken, futbolcuların forma rekabeti teknik heyeti memnun etti.

Haberin Devamı

Göztepe’de Cezasını tamamlayan Gökhan Karadeniz, performansı eleştirilen George, Emre, Vleminck ve Maah’ın yanı sıra takımın önemli silahları Diarra, Serdar ve Mirkan’ın idman performansının son derece olumlu olduğunu dile getiren Özen, "Hücumda çok alternatifimiz var. Oyuncularımız sahada yer alabilmek için müthiş bir özveri gösteriyorlar" dedi.

Kayseri Erciyesspor sınavında geride kalan 3 haftaya göre çok daha iyi bir görüntü ortaya koyacaklarını da anlatan teknik adam, "Takımımdaki duygu eksikliği yerini hırsa ve kazanma arzusuna bıraktı. Herkes başarıya katkıda bulunabilmek adına ortaya bir şeyler koyuyor. Futbolcularımdaki bu görüntü bizi hedefe ulaştıracak.

Kayseri Erciyesspor’a karşı özlenen Göztepe’yi taraftarımıza sunacağız. İyi futbolun yanı sıra 3 puanı da alacağımıza inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Göztepe, deplasmanda oynadığı son 5 maçı da kazanamadı. Deplasmanda son 5 maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Vartaş Elazığspor ve Balıkesirspor ile berabere kalan Göztepe, Kardemir Karabükspor’a 3-2, Giresunspor’a da 3-1 yenildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!