Görmüyor ama maç kaçırmıyor

Güncelleme Tarihi:

Görmüyor ama maç kaçırmıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

GÖRME özürlü baba Ayhan Tuna, kızı Ezgi'nin voleybol maçlarını eşinin yardımıyla tribünden izliyor; kızının sevincini, üzüntüsünü paylaşıyor. Geçirdiği Behçet hastalığı nedeniyle iki gözü de görmeyen emekli öğretmen Ayhan Tuna, Bayanlar Voleybol Deplasmanlı 2. Ligi takımlarından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde oynayan kızı Ezgi'nin maçlarını sezon başından bu yana kaçırmadı. Ayhan Tuna, Ezgi'nin ve takım arkadaşlarının en büyük destekçisi oldu.

EŞİ Emel Tuna ile birlikte maç öncesi tribünde yerini alan cefakar baba, takımla birlikte seviniyor ve üzülüyor. Hele bir de takımın başarısına Ezgi imza atarsa, Ayhan Tuna'nın sevincine sevinç ekleniyor.

ANADOLU Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Ezgi'yi ve sporu çok sevdiğini söyleyen Ayhan Tuna, ‘‘Kızımı çok seviyorum. O benim hayattaki en değerli varlığım. Sporu da seviyorum. Kahve köşelerinde vakit geçirmektense, salonun tozunu yutmak ve kızıma destek olmak bana mutluluk veriyor'' dedi.

BAŞARILI sporcu Ezgi ise, ‘‘Babamı maç yaparken tribünde görmek bana güç veriyor. Bu sadece bana değil tüm arkadaşlarıma da moral oluyor. Böyle fedakar bir babam olduğu için gurur duyuyorum. Okulda ve spor yaşantımda daha başarılı olarak, O'na layık olmaya çalışıyorum''dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!