Golü kim atacak ?

Güncelleme Tarihi:

Golü kim atacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 16:26

PTT 1’inci Ligi’nde pazar günü Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak Göztepe ve Altınordu’nun golcüleri bu sezon yokları oynadı.

Haberin Devamı

Golü kim atacak

GÖZTEPE’NİN GOLCÜLERİ 9 GOLDE KALDI

Ev sahibi konumundaki Göztepe’de büyük umutlarla transfer edilen Björn Vlemincx, Laminne Diarra, Serdar Özbayraktar ve Mirkan Aydın dörtlüsü, toplamda sadece 9 kez ağlara sarsabildi. Vlemincx 4 golle forvetler arasında en skorer isim olurken, Mirkan 3, Diarra da 2 kez sevinç yaşadı.

Golü kim atacak

İlk yarıda Vartaş Elazığspor’da 16 maçta 9 gol atarak önemli bir performans ortaya koyan Serdar ise sarı kırmızılı forma altında henüz siftah yapamadı.

Haberin Devamı

Golü kim atacak

Belçikalı Vleminckx en son golünü 18 maç önce 3-1 kazanılan Yeni Malatyaspor deplasmanında penaltıdan kaydederken, Mirkan ikinci yarıda hiç gol atamadı. Devre arasında Antalyaspor’dan kiralanan Senegalli Diarra ise Şanlırufaspor ve Yeni Malatyaspor müsabakalarında 1’er kez ağları sarstı.

Golü kim atacak

ALTINORDU’NUN GOLCÜLERİ BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Altınordu da geçen sezon attığı 15 golle rakiplerin korkulu rüyası olan Göksu 2015-2016’da 5 golde kaldı. Adanaspor (2), 1461 Trabzon (2) ve Yeni Malatyaspor ağlarını sarsan 30 yaşındaki Göksu, 5 golde kaldı.

Golü kim atacak

Bu sezonu genelde yedek kulübesinde geçiren ve 3 gol atabilen Murat Yılmaz da Altınordu formasıyla gol orucunu 13 müsabakaya çıkardı. En son ilk yarıdaki Denizlispor karşılaşmasında fileleri sarsabilen deneyimli futbolcu, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor’u boş geçmedi. İki takımın PTT 1’inci Ligi’nde gol yükünü daha çok orta saha ve savunma oyuncuları çekti.

Haberin Devamı

SON 20 MAÇTA GÖZTEPE ÜSTÜN

Pazar günü Atatürk Stadı’nda kozlarını paylaşacak Göztepe ile Altınordu arasında oynanan son 20 maçta Göztepe’nin üstünlüğü bulunuyor. 1990 yılından bugüne kadar çeşitli kategorilerde yapılan karşılaşmalarda Göztepe 8 galibiyet çıkarırken Altınordu 6 kez sahadan zaferle ayrıldı, 6 müsabaka ise berabere tamamlandı. Bu periyotta sarı-kırmızılılar 34 gol, kırmızı lacivertliler ise 25 gol atabildi. İki takımın ilk yarıdaki mücadelesini Altınordu 1-0 kazandı.

ÖZEN’DEN NEŞTER SİNYALİ

Göztepe teknik direktörü Önder Özen, geçen hafta 3-1 kaybettikleri Kayseri Erciyesspor maçının ardından Altınordu derbisinde savunma, kanatlar ve forvet hattında rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Antrenmanlarda stoper mevkiinde Özgür’ün yerine iyileşen Cemil’i deneyen Önder Özen, sağ kanatta Leroy George’un yerine Emre Aygün’ü, sol kanatta da Serdar’ın yerine Gökhan Karadeniz’i görevlendirdi. Futbolcularını sık sık uyardığı gözlenen Önder Özen, orta sahayı ise Gosso-Hakan Barış ikilisiyle kurdu. Cleyton’u forvet arkası oynatan Özen, ileride ise yine Diarra’ya şans verdi. Altınordu maçının son derece kritik olduğuna dikkat çeken Özen, "Taraftarımız bizden çok şey bekliyor. Altınordu genç ve dinamik bir takım ancak. Ancak biz de çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Tecrübemizle maçı kazanacağız" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!