Gezi Parkı eylemcilerine indirim

Güncelleme Tarihi:

Gezi Parkı eylemcilerine indirim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2013 00:00

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaptığı çevreci eylemlerle tanınan 59 yaşındaki İmdat Avcı, Gezi Parkı eylemlerine teknesine astığı pankartlarla destek oldu.

Haberin Devamı


Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaptığı çevreci eylemlerle tanınan 59 yaşındaki İmdat Avcı, Gezi Parkı eylemlerine teknesine astığı pankartlarla destek oldu. Eylemlere katıldığını kanıtlayanlara tekne turunda yüzde 50 ve cop yiyenlere yüzde 80 indirim yapıp eylemlerde yaralananları da üç gün boyunca teknesinde ücretsiz olarak konuk edeceğini belirten Avcı, ancak bu şekilde eylemlere destek verebildiğini ifade etti.

Marmaris İlçesi'nde oturan ve daha önce yaptığı çevreci eylemlerle dikkat çeken İmdat Avcı, bu kez de Gezi Parkı eylemlerine 11 metrelik teknesine astığı iki pankartla destek oldu. Marmaris'teki koyları ilk temizleyen kişinin kendisi olduğunu kaydeden Avcı, Bugüne kadar pek çok eylem yaptım. Bütün eylemlerimde çevre her zaman ön planda oldu. Yeşile ve maviye duyarlı bir insan olarak İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'nda çevreye duyarlı gençlerin eylemine destek vermek için tekneme bu pankartları astım. Pankartları okuyan insanlar sanırım ne demek istediğimi anlayacaklardır. Eylemlere katılıp bunu kanıtlayanlara, günlük tekne turunda yüzde 50, cop yiyenlere ise yüzde 80 indirim yapacağım. Ayrıca eylemlerde yaralanan eylemcilere ise 3 günlük ücretsiz konaklama ve tur sağlayacağım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gezi Parkı eylemcilerine indirim

Eylemlere katılan bazı sanatçıların da adlarının bulunduğu ve indirimle bedelsiz tekne turu uygulaması yapılacağının belirtildiği pankartta, 'Halit Ergenç'e yüzde 30, Edip Akbayram, Candan Erçetin, Leman Sam, Şevval Sam ve Fazıl Say'a yüzde 50 indirim. Memet Ali Alabora, Ayşen Gruda, Sırrı Süreyya Önder, Çarşı Grubu ve Müjdat Gezen'e ise bedava' yazılması dikkat çekti. Teknede ayrıca, 'Yılmaz Özdil, Nedim Şener, Ahmet Şık, Ayşenur Arslan, Soner Yalçın ve Bekir Coşkun' adlarının bulunduğu bir de onur listesi yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!