Gençlerin kamp ateşi

Güncelleme Tarihi:

Gençlerin kamp ateşi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

BAŞBAKANLIK tarafından bu yıl ilk kez ülke genelinde açılan kamplara katılmak için Ege'ye gelen gençler güneş, deniz ve doğanın keyfini çıkarıyor. Üç ayda 40 bin gencin yararlanacağı program kapsamında Balıkesir, Çanakkale ve Denizli'de de kamplar açıldı.

DENİZLİ Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Ali Babacan, ‘‘Gençler birer haftalık programlarla değişik illere gidecek, yeni yerler görecek, yeni arkadaşlar edinecek. Okul, köprü, yol ve değişik çalışmalara yardımcı olacaklar. Sosyal gelişim ve değişim yaşayacaklar’’ dedi.

ÇANAKKALE'YE gelen 120 genç, Güzelyalı Gençlik ve İzcilik Kampı'na yerleşti. 4 Eylül'e kadar 10'ar günlük 5 grubun ilk kafilesi olan gençler, kendilerini şanslı saydıklarını, Güzelyalı'da olmanın büyük avantaj olduğunu söyledi.

BANDIRMA'DA kamp yapacak 100 genç Balıkesir'de buluştu. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelip ilk kez karşılaşan gençler, kısa sürede kaynaştı. Balıkesir Gençlik Merkezi Müdürü Akın Kayırhan, ‘‘Kamplar, gençlerin kendine güvenini, üretkenliğini sağlayacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!