Emniyetten stad konseri

Güncelleme Tarihi:

Emniyetten stad konseri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 00:00

Emniyet Müdürlüğü birbirinden ünlü sanatçılarla birlikte “Yaza Merhaba Konseri” düzenledi. Konserde Yeşim Salkım, Pınar Aylin, Gökhan Türkmen ile Burak Kut sahne aldı.

Haberin Devamı

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Alsancak Stadı’nda birbirinden ünlü sanatçılarla birlikte “Yaza Merhaba Konseri” düzenledi. Dün akşam saat 20.30’da başlayan konserde Yeşim Salkım, Pınar Aylin, Gökhan Türkmen ile Burak Kut sahne alırken, gecenin sunuculuğunu ise Oktay Kaynarca, üstlendi. Ücretsiz olan konseri izlemeye gelerek trübünleri dolduran vatandaşlar, söylenen şarkılarla gönüllerince eğlenerek ‘Yaza Merhaba’ dedi. Konser sonunda, sanatçılara İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir Emniyet Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz plaket verdi.  Alsancak Stadı’nda dün gerçekleşen organizasyoun sunuculuğunu üstlenen Oktay Kaynarca, vatandaşların ve emniyet personelinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’a abi diye hitap etti. Kaynarca, yaptığı konuşmalarında İzmir’i çok sevdiğini vurgulayıp “Her ne kadar Avrupa Birliği’ne karşı olsam da İzmir’i bir avrupa kenti gibi görüyorum ve zaman zaman da İzmir’e mi yerleşsem? acaba diye düşündüğüm oluyor” dedi. Özellikle gençlerin gönlünde taht kuran Gökhan Türkmen de hareketli ve romantik şarkılarıyla adeta İzmirlileri büyüledi. Konser için İzmir’e gelen ve kilo aldığı gözlenen Yeşim Salkım ise şarkılarını izleyicilere daha yakın olabilmek için sahneden inerek çimlerin üzerinde söylemeyi tercih etti.

Yeşim Salkım sahaya indi

Haberin Devamı

 Çimlerde yürürken “Hiç olmazsa biraz yürüyüş yaparak kilolarımı atarım” diye de espri yapan Yeşim Salkım bu arada ayakkabılarını çıkararak stadın içinde yalınayak gezdi. Burat Kut da şarkılarını Yeşim Salkım gibi hayranlarına daha yakın olmak için sahaya inerek seslendirdi.

Büyük bir ilgiyle karşılanan sanatçılar İzmirlilere müzik dolu muhteşem bir gece yaşattı. Geceden elde edilen gelirle İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne yeni araçların alınacağı belirtildi.

En güvenli kent İzmir

Gecenin sonunda İzmir Valisi Cahit Kıraç yaptığı konuşmada “İzmir Türkiye’nin en güvenli kenti olmaya devam ediyor. Polisimize teşekkür ediyoruz” dedi. İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ise geceye verdikleri desteklerden dolayı konsere katılan sanatçılara ve etkinlik kapsamında özel olarak bastırılan davetiyelerden alarak İzmir Emniyeti’ne maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür etti. Konuşmaların ardından İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aykut Gürel ve Yeşim Salkım’a İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ise Oktay Kaynarca, Pınar Aylin, Burak Kut ve Gökhan Türkmen’e plaket ve bir buket çiçek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!