Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2010 21:26

Haberin Devamı

Esen Plastik’le sağlıklı altyapıESEN Plastik, iklim koşullarına bağlı olarak gelişen su taşkınlarını engellemek için düzenlenen sempozyumda altyapı sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesini sergiledi. Afyon Korel Hotel’de yaklaşık 2 bin katılımcının ziyaret ettiği üç günlük etkinlikte, en fazla ürünü Esen Plastik sergiledi. Şirketin Saha ve Projeler Yöneticisi Fatih Macit, “Özellikle DSİ, projeleri için Esen markasını tercih ediyor. Buraya katılan belediye başkanları da ürünlerimiz hakkında bilgi aldılar ve ciddi bağlantılar sağladık” dedi.

Pınar’ın peynir lezzeti yenilendiTÜRKİYE’deki öncü gıda markalarından Pınar, krem ve üçgen peynirlerde yarattığı lezzetlerle tüketicilere keyifli anlar sunuyor. Peynirlerin hazırlanması için farklı ve çok özel bir teknik kullanan Pınar, farklı tipte peynirleri farklı sürelerde olgunlaştırıyor. Sonrasında bu özel peynirler, eritiliyor. Pınar, krem ve üçgen peynirlerinin özel lezzeti sayesinde çay ve simit keyfi de ziyafete dönüşüyor. Pınar’ın Türk tüketicisini 1979 yılından beri krem peynirleriyle buluşturduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Hafele mutfak tasarım uzmanıMOBİLYA, kapı aksesuvar ve donanımı alanında 86 yıllık marka olan Hafele, izmir Kordon Otel’de düzenlediği toplantıda, mutfak tasarımı alanında uzman Kesseböhmer firması ile ortak sponsorluğunu üstlendikleri “Mutfak Tasarım Süreci” adlı kitabı, iç mimarlara tanıttı. Katkıda bulunmakMutfak tasarımları, ayrıntılı planlama ve bütçeleme gibi detayları içeren ve bu alanda ilk Türkçe kitap özelliğini taşıyan kitabın tanıtımına Hafele izmir Mağazası Yöneticisi Tolga Şınık ve Türkiye Pazarlama Direktörü Eda Başar Uygun katıldı. Uygun, bir perakende zinciri olarak izmir’de ilk mağazaları olduğunu belirterek, mutfak sektörüne daha fazla katkıda bulunmak için konferanslara devam edeceklerini söyledi.

Piyasa alakalı

izmir Ticaret Borsası’nda pamuk piyasası alakalı. Borsada endeks 17943. Alım satım olmayan piyasada fiyatlar ismen 3.25 lira olarak belirlendi. Çekirdeksiz kuru üzüm piyasası alakalı. Tüccarın 140 ton satış yaptığı borsada 7-10 numara üzümler 2.35 ile 2.65 lira arasında satıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!