Ekonomi Hattı

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Hattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 22:17

Haberin Devamı

Ayakkabı devi zincir kuruyorAVRUPA’nın en büyük ayakkabı perakende zinciri Deichmann, 2007 yılında girdiği Türkiye pazarında da hızla büyüyor. Türkiye’de kısa sürede 33 mağazadan oluşan zincire ulaşan Deichmann, son mağazasını izmir Balçova Kipa Alışveriş Merkezi’nde açtı. İzmirliler’in iki yıl önce Forum Bornova mağazasıyla tanıdığı marka, yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 40 mağazaya ulaşmayı planlıyor. 138 milyon satış“Kaliteli ürün ve ulaşılabilir fiyatlar” ilkesiyle hareket eden Dichmann’ın, yılda milyonlara ulaşan satış rakamları sayesinde, kaliteli modayı en uygun fiyatlarla müşterisine sunduğunu belirten yetkililer, kadın, erkek, genç, çocuk, yaşlı her kesime hitap eden model alternatiflerine sahip olduklarını söyledi. Deichmann Grubu 19 ülkedeki toplam 28 bini aşkın çalışanı ve yaklaşık 2 bin 800 mağazasıyla yılda 138 milyon çiftin üzerinde ayakkabı satışı gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Orkide ürünlerini Ford’la taşıyacakTÜRKİYE’nin lider yağ şirketlerinden Küçükbay, nakliye filosu için tercihini Ford Cargo ve Otokoç’tan yana kullandı. Şirket, Orkide markası ürünlerinin yurtiçi dağıtımında kullanmak amacıyla Otokoç’tan değişik modellerde 15 Ford Cargo kamyon ve çekici satın aldı. Otokoç yöneticilerinin de katıldığı törende, ürün nakliyesi için Ford Cargo marka 9 yol kamyonu, bir çekici, polietilen şişe, endüstriyel yağ bidonu, preform, kavanoz gibi hammaddelerin dağıtımı için de 5 adet kamyon römork teslim edildi.

Divan Palmira’da özel sürprizlerCONDE Nast Johansens 2006 Butik Oteller Kategorisi’nde “Avrupa ve Akdeniz’in En Büyüleyici Oteli” unvanını alan Bodrum’un gözde butik oteli Divan Bodrum Palmira’da, 2010 yazına erken giriliyor. 14 -23 Mayıs arasında en az dört gece konaklamak isteyenleri, özel sürprizler bekliyor. 19 Mayıs’ta tüm konuklara bahçede barbekü keyfi sunulacak. Konaklayan çiftlerin 30 dakikalık “Scentao Yüz Masajı” veya “Full Body Antistress Masajı” ile kış stresinden arındırılacağı tesiste, ağızda lokum tadı kalması için, çifte kavrulmuş Divan Lokumu hediye ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!