EGS’nin lezzet katı

Güncelleme Tarihi:

EGS’nin lezzet katı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

MAVİŞEHİR'e renk ve hareket getiren EGS Park, moda ve alışveriş merkezi olmakla kalmıyor, food court olarak hizmet veren ikinci katında her damağa uygun lezzetler sunuyor.

LEZZET katında pizzadan hamburgere, Çin mutfağından İtalyan ve Fransız mutfaklarına, mangal lezzetinden lahmacuna, dondurmadan lokmaya kadar canınızın çektiği herşeyi bütçenize uygun olarak bulabilirsiniz.

EĞER EGS'de yemek yiyecekseniz 20'ye yakın seçeneğiniz var. Tercihiniz beyaz etse King Chicken ve Mudurnu, haftanın yedi günü saat 11.00'den, gece 22.00'ye kadar hizmet veriyor. Ekonomik ve lezzetli ürün yelpazesi ile en çok tercih edilen bu mekanlarda herşey self servis.

HAMBURGER ve fast food mönülerini tercih ediyorsanız, Burger King ve Mc Donalds alıştığınız lezzetleriyle hizmetinizde. Şişko Fast, Narlıdere Şişko Restoran'ın uzantısı. Ana mönüsünde döner ve lahmacun bulunan Şişko Fast bu mönülere bağlı alt ürünlerle örneğin peymacun, mixmacun, ve jimacunla beğeni topluyor.

LEZZET katında pizza lezzetini Fil Pizza ve Pizza Time sunuyor. Chicaco tarzı pizza üreten Pizza Time'da istediğiniz malzemeyi seçip, dilediğiniz lezzeti kendiniz için hazırlayabilirsiniz. Pizzayı Türkiye'ye getiren ilk firma olarak bilinen Fil Pizza yılların deneyimi ile hizmetinizde. Pizzanın yanı sıra basma tost, hotdog ve press portakal da var.

TOMBUL Köfte özellikle Tire Köfte ve Manisa Kebab ile iddialı. Köfte seviyorsanız, Mavişehir EGS Park'ta seçeneğiniz bol. Turgutlu yöresine özel Gamalı Köfte ile özellikle ev servisleri için avantajlı Kır Köftesi de seçenekleriniz arasında.

HAMUR İş'te adı üzerinde hamur işleri var. Her çeşit börek, mantı, içli köfte ve gözleme.

SAMSUN'un tüm Karadeniz bölgesine malolmuş özel pidesini Sampi'de yiyebilirsiniz. Kuzu çevirme yapan Kıvırcık da, farklı damak zevklerine hitap ediyor. Deniz mahsullerinden hoşlananlar için Balıkçı Fast, sulu yemek sevenler için de Sevim Lokantası hizmetinizde. Kumpir ve kumru istiyorsanız, Mavişehir EGS Park'ın lezzet katında o da var.

Fransız mutfağı

MAVİŞEHİR EGS Park'ta öğünlerinizi ziyafete dönüştürebilirsiniz. Fransız mutfağından hoşlanıyorsanız Le Cle Restoran'da Fransız ve Türk yemeklerini birarada bulabilirsiniz.

İTALYAN mutfağının seçkin lezzetlerini Mario Plaza sunuyor. Pizzadan spagettiye ve İtalyanların dünya mutfak kültürüne armağan ettiği tüm seçkin lezzetlere, tanınmış şaraplar eşliğinde Mario Plaza'da ulaşabilirsiniz.

TERCİHİNİZ kırmızı etse, önerimiz Altın Mangal. Ortaklar usulü çöp şişten, Adana köfteye kadar tüm kırmızı et çeşitlerini Altın Mangal'da yiyebilirsiniz.

LEZZET katında Çin mutfağını sevenler için güzel bir sürpriz var. Happy Chinese Restoran. Ankara, İstanbul ve turizm bölgelerindeki tecrübelerini İzmirlilere sunan Happy Chinese, ekonomik fiyatları ve servisiyle ilgi topluyor.

Tatlı da var

MAVİŞEHİR EGS Park'ın lezzet katında tatlı sevenler de unutulmamış. Yılların markası Bolulu Hasan Usta, seçkin süt tatlılarıyla hizmetinizde.

GELENEKSEL lokma lezzetini de Fil Lokma sunuyor. Anında hazırlanan ve sıcak sıcak sunulan lokmanın tadına doyulmuyor.

MADO, yaz kış dondurma yiyebileceğiniz, özellikle gençlerin vazgeçemediği lezzet köşelerinden biri. Mado'nun diyet dondurmaları, tatlıları, börekleri, dondurmalı pastaları, spesiyal içecekleri ve ürünleri de tatmaya değer.

HAS Kahve Evi ise, Türk ve yabancı her çeşit kahveyi bulabileceğiniz, ahşap dekorasyonu, nostaljik atmosferiyle uğranması gereken mekanlardan biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!