Dünya havacılık devleri geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya havacılık devleri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2012 13:18

EGE Bölgesi’nin savunma ve havacılık sanayi merkezi olma yolunda hızla ilerleyen ESBAŞ’ın İzmir’e kazandırdığı GICC’12-Küresel Endüstriyel İşbirliği Konferansı, 20-23 Mayıs’ta Swiss Otel İzmir’de düzenleniyor.

Dünyanın iki önemli havacılık kuruluşu Amerika Merkezli GOCA - Küresel Offset ve Dolaylı Ticaret Derneği ile İngiliz ADS - Havacılık, Savunma, Güvenlik Endüstrisi Derneği ve Alman DKF Endüstriyel Offset Uygulamaları Derneği organizasyonunda gerçekleştirilecek toplantı, sektördeki küresel oyuncuları ESBAŞ’ta toplayacak. Küresel havacılık, uzay ve savunma sektöründe önemli bir bölgesel sanayi gücü haline gelme hedefindeki Türkiye’deki sektör temsilcilerinin de büyük ilgi gösterdiği toplantıya 20’ye yakın ülkeden, 400 kişinin kaydoldu. Kockheed Martin, Skorsky, Boeing, General Dynamic, EADS, SAAB, Fokker Elmo, BAE Systems, Safran, Dassault, Northrop Grumman, Raytheon, Thales, GE, Finmeccanica, Goodrich, Stemcor, Korea Aerospace, Rolls Royce, Rheinmetal, Lufthansa Technical gibi devler göze çarpıyor.
Antik kentte yemek
Konferansın gala yemeği, Kültür Turizm Bakanlığı’nın izni ve İZKA’nın ev sahipliğinde Efes Antik Şehri’nde verilecek. Böylece ESBAŞ’ın girişimleri ve İZKA’nın destekleri sonucu İzmir’e kazandırılan GICC toplantısı bir yandan Türkiye’deki sektörün hedeflerinde önemli bir dönemeç olurken kentin tanıtımını da sağlayacak. 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!