Diarra ve Cleyton'dan mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Diarra ve Cleytondan mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 13:19

GÖZTEPE’nin ara transferde Antalyaspor’dan renklerine bağladığı golcü oyuncu Lamine Diarra ile Vartaş Elazığspor’dan alınan orta saha oyuncusu Aleksandre Cleyton, "Hedefimiz Süper Lig" dedi.

Haberin Devamı

Diarra ve Cleytondan mesaj var

"SÜPER LİG’DE DE BURADA OLMAK İSTİYORUM"

Taraftarın merakla beklediği yeni transferler, "5 aylığına Göztepeli olmadık" diyerek kulüpte iz bırakmak istediklerini söyledi. Antalyaspor’dan kiralanan Diarra, camianın kendisine geçici transfer gözüyle bakmamasını isteyerek, "Mayıs ayında işim bitti deyip gitmek istemiyorum. Göztepe formasıyla yeniden Süper Lig’de olacağımı hayal ediyorum" diye konuştu.

Antalyaspor’da unutamayacağı bir 3.5 sezon geçirdiğini dile getiren Senagalli golcü, "Orada her duyuguyu yaşadım. Kümede de düştüm, Süper Lig’e de çıktım. Ancak artık tüm gücümü yeni takımım için harcayacağım. Şu an gözümün görebildiği tek şey Göztepe" dedi.

Teknik direktör Metin Diyadin’in görev vermesi halinde pazartesi günü Şanlıurfaspor maçında ilk kez sarı kırmızılı formayı giyecek olan 33 yaşındaki Diarra, "Senegal’de 14 kardeşim var. Çok kalabalık bir aileyiz. Ailemdeki herkes, pazartesi günü Göztepe maçını izleyecek" ifadelerini kullandı.

CLEYTON: "GÖZTEPE TARAFTARI BAMBAŞKA"

Haberin Devamı

Adanaspor maçında Göztepe formasını son 8 dakika terleten Cleyton’da kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini vurguladı. Kariyeri boyunca hep ateşli taraftarların karşısına çıktığını belirten Brezilyalı oyuncu, "Yunanistan’da oynadığım Larissa ve Panathinaikos’ta taraftar takıma müthiş destek veriyordu. Türkiye’de ise Elazığ ve Kayseri seyircisi sakindi. Ama gördüm ki Göztepe taraftarı bambaşka. Böyle bir toplulukla futbol oynamak büyük zevk olacak. Hedefimiz Süper Lig" yorumunu yaptı. Cleyton’da tıpkı Diarra gibi futbol yaşamını İzmir’de noktalamak istediğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!