DERBİNİN 3 YÜZÜ

Güncelleme Tarihi:

DERBİNİN 3 YÜZÜ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2012 00:00

Dolu tribünler harika, küfürler yüz kızartıcı, palalı saldırı dehşet vericiydi.

Haberin Devamı

TSYD Turnuvası’ndaki Altay-Göztepe derbisinde tribünlerin dolması, İzmirli futbolseverlerin takımlarına duyduğu özlemi ortaya koydu. Göztepeliler açık tribünün tamamını kaplarken, Altay’a ayrılan kapalıda çok az boşluk kaldı. Kötü bir dönem geçirmesine rağmen Altaylı taraftarların takımlarına gösterdiği ilgi kurmayları memnun etti. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Göztepe’de ise 12. adam her zamanki gibi göreve hazır olduğunu gösterdi.

DERBİNİN 3 YÜZÜ


Küfür ve maytap
Tribümlerin dolmasıyla oluşan karnaval havasına, iki takım taraftarları arasında yaşanan küfürleşme gölge düşürdü. Fanatiklerin hem birbirlerine hem de sahadaki futbolculara yönelik ağır hakaretleri bir kez daha yüz kızarttı. Küfürler kadar, tribüne sokulması yasak olan meşalelerin yakılması, sık sık atılan maytapların yarattığı gürültü de ailece maç izlemeye gelen taraftarları rahatsız etti.

Haberin Devamı

DERBİNİN 3 YÜZÜ


Pala ve muşta kabusu
Göztepe-Altay derbisinden saatler önce, Alsancak Tren Garı’nın önünde üç Göztepeli taraftarın, ellerinde pala ve muştalarla Altay formalı bir gence saldırması herkesi şoke etti. İzmir’in göbeğinde, güpegündüz elinde palayla dolaşan fanatiklerin görüntüsü, yeni sezon öncesi futbol kamuoyunda dehşet yarattı. Görüntüler üzerine emniyet yetkililerinin, palalı ve muştalı fanatikleri yakalamak için harekete geçtiği öğrenilirken, karşılaşmadan önce gerçekleşen hadise, Alsancak Stadı etrafındaki güvenlik önlemlerinin artırılmasına neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!