Derbi öncesi tribün krizi

Güncelleme Tarihi:

Derbi öncesi tribün krizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 13:35

ALTINORDU camiası, PTT 1’inci Lig’de pazar günü Atatürk Stadı’nda Göztepe ile oynayacakları derbide taraftarlarına kale arkasının tahsis edilmesi konusunda Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Altınordu yönetiminden kendilerine açık tribün talebi gelmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Papatya, "Altınordu’nun böyle bir talebi olsaydı dikkate alırdık. Ayrıca İl Spor Güvenlik Kurulu da Altınorduluların kale arkasına alınmasını uygun ve güvenli gördü. Biz Altınordu ile ebedi dostuz. Asla polemiğe girmeyiz. Ancak başka olaylarda olduğu gibi bu konuyu da basın yoluyla öğrenmemiz bizi üzdü" dedi.

İlk yarıdaki maçta Göztepe’ye açık tribünü tahsis eden Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Dik duruşumuzla karara saygılıyız" açıklamasını yaptı. Hiçbir şekilde Göztepe ile karşı karşıya gelmek istemediklerini ifade eden Özkan, "Biz deplasman takımıyız.

Göztepe taraftarımıza kale arkasını tahsis ettiyse maçı orada izleriz. Ev sahibi Göztepe’dir, onlar o şekilde uygun görmüşler. Biz dimdik bir şekilde karşılaşmaya çıkarız. Atışmaya niyetimiz yok" yorumunu yaptı. Altınordulu yöneticilerin de pazar günkü derbiyi taraftarlarla birlikte Mersinli yönündeki kale arkasından izlemesi bekleniyor.











Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!