Denizlispor’dan geçit yok

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor’dan geçit yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 13:59

DENİZLİSPOR, PTT 1’inci Ligi’nde ard arda Göztepe ve Giresunspor galibiyetlerinin ardından cumartesi günü konuk edeceği Şanlıurfaspor’u da yenerek 3’te 3 yapıp ateş çemberinden çıkmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Denizlispor, düşme hattındaki en önemli rakiplerinden Şanlıurfaspor’a evinde geçit vermiyor. Şanlıurfaspor’la 1’inci Lig’de geride bıraktığımız 3 sezonda iç sahada oynadığı maçları kaybetmeyen yeşil siyahlı ekip, bu 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlikle rakibine bariz bir üstünlük kurdu.

İki takımın PTT 1’inci Ligi’nde ilk kez karşılaştığı 2012-13 sezonunda Denizli’deki randevu 1-1 sonuçlanırken, 2013-14 sezonundaki karşılaşmayı 3-1 kazanan Denizlispor, geçen sezon Atatürk Stadı’ndaki kapışmadan 1-0 galip ayrıldı.

Takımının motivasyonunun üst düzeyde olduğunu söyleyen teknik direktör Koray Palaz, "Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Göztepe ve Giresunspor’dan sonra Şanlıurfa’yı da yenerek seriyi sürdüreceğiz" dedi.

PASSOLİG KARTI

Denizlispor yönetiminin ücretsiz Passolig kartı dağıtımı, Atatürk Stadı gişelerinde başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, yeşil siyahlı taraftarların, cuma günü saat 16.00’ya kadar Passolig kartlarını gişelerden alabilecekleri duyuruldu. Yönetim, kritik maçlarda seyirci desteğini artırmak için taraftarlara 5000 ücretsiz Passolig kartı dağıtma kararı almış, Şanlıurfaspor karşılaşmasında bilet fiyatlarını da 2 TL olarak belirlemişti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!