Denizli’de güçbirliği

Güncelleme Tarihi:

Denizli’de güçbirliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2001 00:00


Ferah IŞIK
Haberin Devamı

HASAN Tekin Ada, ‘‘Ülkemizin uluslararası arenada zaman zaman dışlandığı günümüzde, ülke içinde tek vücut olmak kaçınılmaz oldu. Platform, tarafsızlığı ve yapıcılığıyla herkesi kucaklayan bir vizyona sahip' dedi.

ADA, temiz ve kaliteli siyasetin, yolsuzluklarla cesurca mücadele edecek uzlaşmacı bir parlamentonun oluşturulması için Denizli'den tüm güçleriyle mücadele edeceklerini belirtti.

ADA, siyasete bakışını, ‘‘Şeffaf, hukuka saygılı bir devlet, dokunulmazlıkların kaldırılması, siyasi partilerin demokratik hale gelmesi için yapılacak her türlü çalışmaya destek olacağız’’ sözleriyle değerlendirdi.

TÜRK-Amerikan İşadamları Derneği Şube Başkanı Ali Abalıoğlu ise, ilk etapta Denizli milletvekilleriyle toplantı yapacaklarını ve güçlü bir lobi oluşturulması için çaba harcayacaklarını kaydetti.

Kimler katıldı

PLATFORMDA imzası bulunan dernekler ve başkanları şöyle: Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Oktay Mersin, Denizli Sanayiciler ve Bankacılar Derneği (BASİAD) Başkanı Adnan İnceoğlu, Babadağ Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Başkanı Hasan Tekin Ada, Türk-Amerikan İşadamları Derneği (TABA) Denizli Şube Başkanı Ali Abalıoğlu, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı Mustafa Kaynak, Genç Tüccar ve İşadamları Derneği (GETİAD) Başkanı Zeki Erdemir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Şahin Tin.

Denizli sanayici ve işadamlarını bir çatı altında toplayan platform için yedi sivil toplum örgütünün başkanları Hasan Tekin Ada, Oktay Mersin, Adnan İnceoğlu, Zeki Erdemir, Mustafa Kaynak, Şahin Tin ve Ali Abalıoğlu bir araya geldi. Platformun başkanlığına Hasan Tekin Ada getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!