DEĞİRRMENYAKA

Güncelleme Tarihi:

DEĞİRRMENYAKA
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2011 00:00

Geçen yıl sırasıyla Reha Kapsal, Ümit Turmuş, Nihat Umut ve Erdoğan Arıca’yla çalışan Karşıyaka, 2010-11’de de temposunu hiç bozmadı. Arıca henüz 2. haftada gitti, Kemal Kılıç 14 hafta dayandı, Turgut Uçar 5 haftada pes etti.

Haberin Devamı

GEÇEN yıl Play-Off oynamasına rağmen Süper Lig hedefine ulaşamayan, şampiyonluk parolasıyla başladığı yeni sezonda ise hayal kırıklığı yaşayan KSK teknik adam değirmeni gibi çalışıyor. Reha Kapsal, Ümit Turmuş, Nihat Umut ve Erdoğan Arıca’nın görev yaptığı 2009-10’da hedefi ıskalayan yeşil-kırmızılılar, 2010-11’de de 21 maçta üç teknik adam eskiterek taraftarlarının başını döndürdü. Arıca ve Kemal Kılıç’tan sonra Turgut Uçar’la da yolları ayrılan Karşıyaka’da, iki sezondur teknik adam konusu gündemden hiç düşmüyor.

GİYOTİN BOŞ DURMUYOR

Karşıyaka, 2009-10’a Reha Kapsal’la başladı. Yeşil-kırmızılı ekipte önceki sezon Süper Lig’in kapısından dönen Kapsal, 11. haftadaki Karabük yenilgisinden sonra görevden alındı. Buca derbisine Nihat Umut gözetiminde çıkıp 2-0 kazanan Kaf-Kaf, daha sonra Ümit Turmuş’la el sıkıştı. 10 hafta dümende kalan Turmuş, 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet elde etti. KSK, teknik patron arayışı sonuçsuz kalınca 5 hafta daha Nihat Umut’la çalıştı.Umut, 1-0’lık Ordu yenilgisinden sonra ayrıldı, bu kez Erdoğan Arıca dümene geçti. Son 7 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçen, Play-Off’ta hüsrana uğrayan Arıca, 2010-11’in henüz 2. haftasındaki Ç.Rize (3-0) bozgunundan sonra gönderildi. Adana’yı bırakıp Karşıyaka’ya gelen Kemal Kılıç sadece 14 hafta dayandı. Kılıç döneminde 4 galibiyet, 7 beraberlik, 3 mağlubiyeti olan Karşıyaka, adaylar arasından bu kez Turgut Uçar’ı seçti. İkinci yarıyla birlikte iş başı yapan Uçar, ligde 5 haftada 2 galibiyet, 3 yenilgiyle veda etti.


KSK’de Kapsal yine dümende

Haberin Devamı

TURGUT Uçar’ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakması üzerine teknik direktör arayışına başlayan KSK, listenin ilk sırasındaki Reha Kapsal’la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Karşıyaka’yla 2005-06 sezonu öncesi el sıkışan, ancak yönetimle anlaşmazlığa düşünce resmi olarak göreve başlamayan Kapsal, 2007-08 sezonunun son haftalarında dümene geçti, geçen sezonun 11. haftasında ise ayrıldı. Kaf-Kaf’ta sezon başında ve devre arasında da ismi gündeme gelen, ancak anlaşma sağlanamayan tecrübeli teknik adamla önceki gün geç saatlere kadar görüşen 2. Başkan Tayfun Yelkenbiçer, Reha Kapsal’la dün son kez masaya oturup el sıkıştı. Kapsal’ın yardımcılığını Yalçın Koşukavak ile İsmail Ünal yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!