Dayak yiyen ralliciye bakanlıktan özür geldi

Güncelleme Tarihi:

Dayak yiyen ralliciye bakanlıktan özür geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2014 01:32

İZMİR Seferihisar'da 22 Haziran'da yapılan Atlantis Rallisi esnasında co pilotu Bora Yılmaz'la birlikte Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın korumalarının saldırısına uğrayan rallici Taner Şengezener'e bakanlıktan özür geldi.

Haberin Devamı

Taner Şengezener'i arayan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Selahattin Çimen, Bakan Yıldız'ın olaydan duyduğu üzüntüyü ileterek bir araya gelmek istediklerini söyledi. Şengezener, Çimen ve olay sonrası Bakan Yıldız tarafından görevden alındıkları açıklanan 2 koruma, geçen pazar günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda buluştu. Korumalar, darp yüzünden 10 gün işgöremez raporu alan, genel klasman lideri olduğu Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın Eskişehir etabını kaçıran ralliciden özür diledi. Özürleri kabul eden tecrübeli pilot, yine de açtığı davadan vazgeçmeyeceğini bildirdi.

SİLAH KABZASIYLA DAYAK

Rallici Taner Şengezener ve co pilotu Bora Yılmaz, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3'üncü ayağı olan Atlantis Rallisi'nde start aldıktan sonra, normal etapta araçlarıyla giderken, çakarlarını yakarak gelen iki siyah otomobil tarafından önleri kesildi. Daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın korumaları olduğu ortaya çıkan şahıslar, yarış içinde bulunan pilotları silah kabzaları ve yumruklarla darp etti. Şengezer-Yılmaz ikilisi olaya rağmen ralliyi ilk sırada tamamladı. Hastaneden 10 gün iş göremez raporu alan Şengezener ve 7 gün rapor alan Yılmaz, karakola giderek şikayetçi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!