Çözüm Hattı

Güncelleme Tarihi:

Çözüm Hattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Merdiven yıkıldı

BORNOVA Atatürk Mahallesi 460 Sokak'ta Yasemin Emlak Bürosu'nun işgal ettiği kaldırım, Bornova Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Haberin köşemizde yayınlanmasının hemen ardından yıkım talimatı veren Bornova Belediye Başkanı Cengiz Bulut, kaldırım işgallerinin önleneceğini belirtti. Dükkanın önüne merdiven yaparak yolu kapatan dükkan sahibi Cemil Karasu'nun yıkım talimatı gelince dükkanı başkasına sattığı öğrenildi. Çevre sakinleri yıkımın olması gerektiğini belirterek, ‘‘Cengiz Bulut, doğru bir karar verdi. İnsanlara yürüyecek yer bırakmayan bu dükkan sahibinin yaptığı büyük bir saygısızlıktır. Umarım diğer kaldırım işgallerinin de önüne geçilebilir'' dedi.

Üst geçit pislik içinde

VATANDAŞLARIN karşıdan karşıya geçmek için kullandıkları üst geçitler pislikten geçilmiyor. Turgutlu E - 96 karayolu üzerinde bulunan Turgutlu üstgeçiti vatandaşların en büyük sorunlarının başında geliyor. Özellikle hava karardıktan sonra serserilerin mekanı olan üst geçit alkol şişeleriyle dolu. Kokudan insanın içini kaldıran geçiti kullanmak istemediklerini belirten vatandaşlar, ‘‘Zaten hava karardıktan sonra geçmemiz mümkün değil. Gündüzleri ise pislikten geçilmiyor. Akşamları serseri yuvası olan üst geçit çevreye de kötü koku yayıyor. Buranın düzenli olarak temizlenmesini ve polisin denetimini istiyoruz'' dedi.

Afişler temizleniyor

İZMİR'de yaşanan afiş kirliliğini dile getirdiğimiz haberimize Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. Zabıta ekipleri afişlerin temizlendiğini belirterek, ‘‘Konak kapalı otopark karşısındaki afişler temizlendi. İzmir'İn diğer bölgelerindeki afişler de temizlenecek. Temizlediğimiz yerleri sürekli kontrol altında tutacağız'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!