Çeşme'ye Sheraton

Güncelleme Tarihi:

Çeşmeye Sheraton
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Turban Otel'in yerine yaptırılan dev tesisi, dünyaca ünlü oteller zinciri aldı. İzmir'in ilk Sheraton'u, Ağustos’ta hizmete giriyor.

DÜNYACA ünlü oteller zinciri Sheraton, Antalya ve Ankara'dan sonra Türkiye'deki üçüncü otelini Çeşme'de hizmete açıyor. Ilıca'da Büyük Turban'ı satın aldıktan sonra yıkarak yeni otel inşasına başlayan Hidayet Turizm Şirketi, maddi krize girince otel inşaatını devretti.

Bölgenin en büyüğü

ÇEŞME Otelcilik tarafından yarım kalan inşaat tamamlanırken, Sheraton oteller zinciri dev otelin işletmesine talip oldu. 60 bin metrekare üzerine, 950 yataklı, termal turizme uygun otelin projesini Ankaralı Mimar Özhan Sökmen hazırladı.

4 mevsim umudu

AĞUSTOS'ta hizmete girecek otelin Çeşme turizmine dört mevsim hareket getirmesi bekleniyor. İçinde yüzme havuzlu üç VİP oda, teras havuzları, açık-kapalı olimpik havuzlar, şifalı havuz, bin kişilik iki balo salonu, konferans salonları yer alıyor.

Kraliyet ailesi davetli

SHERATON Çeşme'nin açılışına Suudi Arbistan Kraliyet Ailesi de davet edilecek, Türkiye'de ilk kez Çeşme Sheraton için hazırlanan üç VİP oda tahsis edilerek görüşleri alınacak. Kral ve ailesinden tam puan alınırsa, müşterilerin hizmetine sunulacak.

Türkiye'de 3. Sheraton

ABD'li Starwood Otelcilik Şirketi'nin bir kolu olan Sheraton Oteller Zinciri, Türkiye'ye 1975'te İstanbul'da açtığı otelle girdi. 19 yıl İstanbul'da hizmet veren Sheraton, bu tesisi kapatma kararı aldı. 1990'da Antalya'da açılan oteli, 1991'de Ankara'daki tesis izledi. Şirket şimdi de Çeşme'de üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor. Dünyanın dört bir yanına yayılan otel zinciri, kusursuz ve lüks hizmetiyle isim yapmış durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!