Çeşme’deki oteller bayram için hazır

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’deki oteller bayram için hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 00:00

Tatil cenneti Çeşme’deki otellerde doluluk oranı, düzenlenen bayram promosyonları, ulusal gazetelere verilen reklamlar ve büyük fiyat indirimleriyle yüzde 90’lara ulaştı.

Haberin Devamı

Tatilcilerin yoğun ilgisiyle oteller, Kurban Bayramı’nda, kapılarını tatilcilere açmaya hazır. Bayrama sayılı günler kala Çeşme’deki otellerin büyük bölümü de tam doluluk oranına yaklaştı. Bayramda uygulanacak paket programda Pırıl Hotel, her şey dahil kişi başı 99 TL ile bütçeye en uygun tatil olanağı sunarken, Sheraton Çeşme’de konaklama ise 175 TL.
ÇEŞTOB’TAN ÇAĞRI
Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, insanların son salgın hastalık belirsizliği nedeniyle yurt dışı tatil planlarını yurt içine çevirdiklerini belirterek şunları söyledi:  “İç turizm hareketliliği, otel sahiplerini ve tatil yörelerindeki esnafı mutlu etti. Otelciler olarak yılbaşı için de uygun fiyatlarla kampanyalar hazırladık, erken rezervasyonlara başladık. Tatilcileri dünyada üç, Avrupa’da iki yerde bulunan tuzlu termal suya sahip, ender yerlerden olan Çeşme’ye davet ediyoruz.”
ALTIN YUNUS HOTEL
Altın Yunus Hotel’de üç gece ve üzeri konaklamalar için geçerli fiyatlar tam pansiyon kişi başı 139 TL’den başlıyor. Otel yetkilileri, ağırlıklı olarak üç günlük konaklamaların tercih edildiğini, doluluk oranının şimdiden yüzde 70’i geçtiğini, okulların tatile girmesiyle yüzde 90 doluluğa ulaşacaklarını söyledi. Konuklar Bio Venüs SPA / Sağlıklı Yaşam Bölümü ve Termal Merkezi’nden ücretsiz olarak yararlanacak.
Bayramın ilk günü Grup Lotus ve Şenay Gökdemir sahne alacak. Bayramın ikinci günü gala gecesinde Gülay Eralp ile limitsiz yerli içki servisi olacak.
ILICA HOTEL
Bayram için özel kampanya düzenleyen Ilıca Hotel’de fiyatlar gala programı dahil kişi başı yarım pansiyon 99 TL’den başlıyor. Bayramın üçünci günü yapılacak gala programının konuk sanatçıları Safiye Soyman-Faik Öztürk olurken, bayram boyunca her gece Türk Sanat Müziği sanatçısı Fethiye, grubuyla beraber fasıl dinletisi sunacak. Yetkililer, talebin çok iyi gittiğini, ön rezervasyonla yüzde 90 doluluğa ulaştıklarını, e otelin tamamen dolacağını tahmin ettiklerini belirtti.
PIRIL HOTEL
Bayrama özel 99 TL’den başlayan paket programında her şey dahil sistemi ile misafirlerini ağırlayacak olan Pırıl Otel’de her akşam canlı müzik olacak. Ege’nin siyah incisi Fethiye ile Fasl-ı Pırıl, Grup Uzo ile Buziki Erkan’dan Yunan ezgileri ve ilginç sahne sovu ile Grup Pırıl sahne alacak. Ayrıca sürpriz animasyon gösteriler de yer alacak. Konuklar mini clup, termal havuz, hamam, sauna ve buhar banyosundan ücretsiz olarak faydalanacak.
SÜZER SUN DREAMS
Her şey dahil 109 TL’den başlayan bayram programında, bayramın birinci günü 70’lerden 90’lara Türkçe Pop Unutulmayanlar’ partisinde zamanın hit olmuş parçaları eşliğinde romantik radyo Dj’leri tarafından canlı performans şovları sergilenecek. Bayramın ikinci günü Türk Sanat Müziği,Pop ve Fantezi Müziğin güçlü sesi Coşkun Sabah sevenleriyle buluşacak. Bayramın üçüncü günü Grup Mavi, Akdeniz esintileri sunacak.
ÇRADİSSON BLU RESORT SPA ÇEŞME
Dört gün üç gecelik bayram kampanyasında bir gecelik konaklama yarım pansiyon 99 TL’ den başlıyor. Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği, çocuklara özel gala yemeği ile çocuklar için animasyon programları bulunuyor. Bayramın ikinci günü ünlü sanatçı Cenk Eren’in sevilen parçalarını seslendireceği gala yemeğinde limitsiz yerli içki sunulacak.
SHERATON ÇEŞME
Bayramda sanatçı programı olmayan Sheraton Çeşme cazip kampanyası ile dikkat çekiyor. 7 gün konaklayan tüm misafirlere, Emirates ile gidiş dönüş uçak biletleri de dahil Dubai Sheraton Four Points’te 3 gece 4 gün tatil hediye ediliyor. Bayram boyunca yarım pansiyon fiyatı kişi başı 175 TL’den başlıyor.
SOLTO ALAÇATI HOTEL
Bayramın birinci ve üçüncü günü Oytun-Pınar, ikinci günü gala programında ise Fasıl Nazenin konuklara müzik dinletisi sunacaklar. Konaklama fiyatlarına limitsiz yerli içki ile gala yemeği dahil, yarım pansiyon kişi başı ortalama 140 TL. Gala gecesine dışardan katılacaklar için giriş ücreti 75 TL. 80 oda ile hizmet veren Solto Alaçatı, yörenin son açılan lüks otellerinden.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!