Çeşme’de dans ve müzikli gece

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’de dans ve müzikli gece
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 00:00

Çeşme’de sahne alan Kübalı Havana Salsa Grubu, tatilcilere unutulmaz müzik ziyafeti veriyor. Grup, danslarıyla da eğlendiriyor.

Haberin Devamı

DENİZE sıfır konumu, farklı mimarisi ve çok özel hizmetleri ile açıldığı günden itibaren İzmir ve İstanbullular başta olmak üzere tatilciler tarafından yoğun ilgi gören 7800 Çeşme Residences & Hotel’de iki haftadır Küba rüzgarı esiyor. Çeşme’nin en güzel koylarının başında yer alan Boyalık Koyu’nda 24 saat hizmet anlayışıyla rezidans ve hotel müşterilerine hizmet veren 7800 Çeşme Residences & Hotel, gün boyunca dışarıdan gelen misafirlerine de hem plajda, hem de restaurantta keyifli saatler yaşatıyor.
Küba esintileri
Sanıldığının aksine fiyatlarının Çeşme’deki tüm Beach Club’lardan daha uygun olduğunu belirten Genel Müdür Fikret Eymur, son iki haftadır cumartesi geceleri sahne alan Havana Salsa grubu ile Çeşme sevdalılarına Küba esintileriyle unutulmaz dakikalar yaşattıklarını söyledi. Repertuarlarındaki ‘Comandante Che Guevara’, ‘Guantanamera’ ve ‘Carnaval’ gibi dünyada keyifle dinlenen parçalarla Türk seyircisinin karşısına çıkan Kübalı grup, danslarıyla da kasıp kavuruyor.

Haberin Devamı

Grup 6 yıl önce kuruldu

Altı yıl önce kurulan, Meksika, Hollanda, Almanya, Danimarka ve Rusya’dan sonra Türkiye’de de sahne almaya başlayan Havana Salsa; solist Moro (Luis Enrique Hendrickson), kontrbasta Robinson Perez Fernandez, perküsyonda Oscar Armando Acosta ve gitarda Esconodio Padilla Perez’den oluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!