Cahit Kıraç'a Yılın Valisi ödülü

Güncelleme Tarihi:

Cahit Kıraça Yılın Valisi ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2013 12:59

Time Dergisi okurlarınca “Türkiye'nin Enleri” seçilenlere ödülleri verildi. İzmir Valisi, EXPO 2020 Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi Başkanı M. Cahit Kıraç'a, Yılın Valisi ödülünü İstanbul Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu verdi.

Haberin Devamı

Ankara Sürmeli Oteli’nde düzenlenen törene; Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam, İçişleri Eski Bakanı Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da katıldı.

İzmir Valisi, EXPO 2020 Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi Başkanı M. Cahit Kıraç'a ödülünü veren İçişleri Eski Bakanı Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu “İzmir Valimizi, bütün İzmirlileri kutlarım” dedi.
Vali Kıraç’ın en çok oyu İzmir’deki sivil toplum ve meslek örgütleri ile üniversitelerden, eğitim kurumlarından aldığı da kaydedildi.
Ankara Merkezli Time Dergisi her yıl okur anketiyle, siyaset, yerel yönetimler bürokrasi, iş dünyasından “Türkiye'nin enleri” adıyla ödüller dağıtıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!