Bu fuarda ’iş’ var

Güncelleme Tarihi:

Bu fuarda ’iş’ var
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 11:34

GEDİZ Üniversitesi İstihdam Fuarı, Migros, Hugo Boss, CMS, Keskinoğlu, Ekol Hastaneleri’nin aralarında bulunduğu kuruluşlar ile gençleri üçüncü kez buluşturdu. Ege İş Kadınları Derneği’nin desteğiyle düzenlenen organizasyon, iş ve staj fırsatlarını üniversite öğrencilerinin ayağına getirdi.

Haberin Devamı

Bu fuarda ’iş’ var

Bu yıl Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) desteğiyle düzenlenen Gediz Üniversitesi İstihdam Fuarı’na; Migros, Hugo Boss, CMS, Cevher Grup, Keskinoğlu, Ekol Hastaneleri’nin de aralarında bulunduğu, farklı sektörlerden 33 firma katıldı. Üniversiteliler, eğitim gördükleri alanda faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileriyle görüştü; kimileri daha mezun olmadan iş bağlantıları kurdu, kimileri staj imkanı yakaladı. Fuar kapsamında ayrıca kariyer uzmanları ile başarılı girişimcilerin katıldığı seminerler yapıldı. Kendi işini kurmak isteyenlere girişim tüyoları verildi, iş yaşamında başarıya götüren ve kariyer kazandıran ipuçları paylaşıldı.

Haberin Devamı

Bu fuarda ’iş’ var

Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik, EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ile katılımcı firmaların yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Gediz Üniversitesi’nin iş dünyasıyla el ele eğitim verdiğinin altını çizen Prof. Dr. Çevik, açılacak bölümlerden uygulanacak eğitime kadar hemen her konuda sanayicilerin ve işadamlarının görüşlerini aldıklarını, dersleri de onlarla birlikte gerçekleştirdiklerini dile getirdi, şunları söyledi:

"İş dünyasından kopuk bir eğitim modeli ancak işsiz mezunlar yetiştirir. Öğrencilerimizin daha mezun olmadan çalışmalarını istiyoruz. Bunun yolu talep edilen alanlarda kaliteli eğitim sunmaktan ve iş alemiyle omuz omuza olmaktan geçiyor. Kariyer Ofisimiz ile Kariyer Kulübümüzün her sene ortaklaşa düzenlediği bu fuar, uyguladığımız yükseköğrenim modelinin örneklerinden sadece biri. Hedefimiz sektörlerle işbirliğimizi daha da artırmak ve bu sayede hem işgücü ihtiyacını karşılamak hem de en değerli varlıklarımız olan geleceğimizin teminatı gençlerimizin iş hayatında iyi yerlere gelmelerini sağlamak."

Bu fuarda ’iş’ var

Haberin Devamı

FUARA KATILAN FİRMALAR

Aklens Optik, Artı Ambalaj, AXA Sigorta, Bilimsel Akademi, Can Kardeşler, CMS Jant, Cevher Grup, CTG Diş Merkezi, cvyolla.com, Dekorpan, EDAK, Ege Proses EPS Makine, Ekol Hastaneleri, Firida Gıda, Halil Öztürk Otomotiv, Hugo Boss, Keskinoğlu Şirketler Grubu, Komagene, Mazhar Zorlu Holding, Migros, Nak-San Kozmetik, Norm Grup, Örtaş Pompa-Vana, Özge Kaçar Ajans, Pozitif Teknoloji, Seçsan Gıda, Standard Profil, Şenol Çağrı Merkezi, Taykon Çelik, TPI Kompozit, Uğur Optik Makine, Universal Gözlük, Yücesoy Mühendislik






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!