Bodrum’da zabıtadan gıda denetimi

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da zabıtadan gıda denetimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 14:33

BODRUM Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelinde bakkal, market ve süpermarketlerdeki ürünlerin son kullanma tarihi ve saklama koşullarını denetledi. Denetimler sonucu, tarihi geçmiş gıda ürünleri toplandı.

Haberin Devamı

Bodrum’da zabıtadan gıda denetimi

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkal, market ve süpermarketlerin raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken ayrıca ürünlerin saklama koşullarına uygun olup olmadığı konusunu da denetledi. Yapılan sıkı kontroller sonucu son kullanma tarihi geçmiş ürünleri tutanakla birlikte teslim alan ekipler, imha edilecek ürünleri bir noktada topladı. Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz koşulun önüne geçmek için denetimlerini tüm yarımada genelinde sıklaştıran ekipler, kanunlara uymayan işletmelerle ilgili tutanak tutuldu. Bodrum merkezinde 50 işletme denetlenerek, 18 işletmeyle ilgili tutanak tutuldu, toplam 1100 parça ürüne el konularak imha edildi.

Haberin Devamı

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri bu denetimlerin yarımada genelindeki tüm market ve süpermarketlerde devam ettiğini, vatandaşların da bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını söyledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!