Bodrum’da Arabesk geceler

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da Arabesk geceler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2012 00:00

Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde Mandalin Bar’da düzenlenen yaz konserleri kapsamında İstanbul Arabesque Project sahne aldı.

Arabeskin usta isimlerinin eserlerine yer veren konserde grup, izleyenlere arabeskle dolu bir gece yaşattı.
Mandalin Bar’da yaz konserleri kapsamında arabesk rüzgarı esti. Atilla Serttaş’ın işletmecisi olduğu Mandalin Bar’da İstanbul Arabesque Project grubu sahne aldı. Davulda Barbaros Akbulut, gitarda ve geri vokalde Korkut Peker, bas gitarda Utku Kırca ve vokalde Beste Aksu’dan oluşan grup arabesk severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e kadar arabesk duayenlerinin eserlerini seslendiren grup, dinleyenleri arabeskin kederli yönü yerine eğlenceli ve keyifli tarafıyla tanıştırdı. Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalılar kullanarak yorumlayan, arabesk formatında besteler yapan grup, bugüne kadar yaklaşık 400 konser verdi. Türkiye’yi gezen İstanbul Arabesque Project üyeleri, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yaptıklarını belirtti.
10 yıldır solist olarak çalışan grup üyesi Beste Aksu, “İstanbul Arabesque Project’te çalışmak benim içim büyük bir mutluluk. Bodrum Mandalin sahnesinde dinleyicilerimizle hem eğlendik, hem de parçalarımızı birlikte söyledik. Keyifli bir gece geçirdik” dedi.
2010 yılında “Her gün İsyanım Var”, 2011 yılında da “Damarımda Kanımsın” albümlerini yayımlayan grup yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!