Bedri Serter: "Masterımı EGİAD'da yaptım"

Güncelleme Tarihi:

Bedri Serter: Masterımı EGİADda yaptım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 01:16

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'ı Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) başkanı Seda Kaya ve Yönetim Kurulu ziyaret edip kutladı.

Haberin Devamı

EGİAD Başkan Seda Kaya ve Yönetim Kurulu CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'i makamında ziyaret ederken, ziyarette CHP net projesini tanıtmak için İzmir'de bulunan CHP milletvekili Erdal Aksünger de hazır bulundu. Seda Kaya, bir zamanlar EGİAD yönetim kurulunda bulunmuş bir iş adamının böylesine önemli bir makama gelmesinin genç iş adamaları için heyecan ve umut verici olduğunu söyledi, "EGİAD olarak her siyasi partiye aynı mesafede olmaya özen gösteriyoruz. Üyelerimizden siyasetle uğraşan isimler var. Ben de gençlerin siyasetle uğraşması ve ülkenin sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini destekliyorum. Üyelerimizin sizin izinizden gitmeli, siyasetle uğraşmalı ve bu işi ciddiye almalı. Görevinizde başarılı olacağınıza inanıyoruz. Yaklaşan seçimlerde başarılar diliyor, İzmir ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

EGİAD'ı CHP İzmir İl Başkanlığında ağırlamanın kendisi için farklı anlamları olduğunu belirten CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter de, Üniversiteden mezun olduktan ve iş dünyasına atıldıktan sonra, EGİAD'da yer almasının, kendisi için adeta master yapmak anlamına geldiği söyledi. Serter, "Ben EGİAD'ın kurucu üyesiyim. Yani sizin içinizden çıkmış bir işadamı ve il başkanıyım. EGİAD benim için üniversite sonrası master yaptığım yer anlamını taşıyor ve bunun için derneğimizi çok önemsiyorum. Ne mutlu bana ki, bugün oğlum Yağız da EGİAD yönetim kurulunda ve sizlerle birlikte çalışıyor. Bu sebeplerden dolayı bu ziyaret benim için farklı anlamlar taşımakta. Siz pırıl pırıl, başarılı gençleri CHP il başkanlığımızda ağırlamaktan çok mutluyum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!