Bayrak seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Bayrak seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Vali Yüksel, herkesi ev ve işyerlerine bayrak asmaya çağırdı

İZMİR Valisi Alaaddin Yüksel, cumhuriyetin 77. yıldönümü nedeniyle 28 ve 29 Ekim'de ev, işyeri ve deniz taşıtlarının bayrakla donatılmasını istedi. Yüksel, ‘‘Geçen yıl deprem felaketi nedeniyle kutlayamadığımız bayrama, bu kez tüm coşkumuzu vatandaşlarımızla yansıtacağız’’ dedi.

VALİ Yüksel 29 Ekim günü Cumhuriyet Alanı'ndaki geçit töreninin öncekilere oranla daha sıcak ve coşkulu geçeceğini söyledi, ‘‘Akşam da Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda fener alayı geçecek. Bayrağını kapan vatandaşları fener alayına bekliyoruz’’ diye konuştu.

AYNI gece tüm metropol ilçelerde havai fişek gösterisi düzenleneceğini belirten Yüksel, bayrak konusunda yaptırım uygulanmayacağını da belirterek, İzmirliler'in sağduyusuna güvendiğini, cumhuriletin şanına yakışır şekilde kutlanacağını söyledi.

Dersimiz ay yıldız

MANİSA İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Giyim Teknolojisi Bölümü öğrencileri, resmi ve özel kuruluşlara, standartlara uygun çizimlere göre bayrak dikiyor. Öğrenciler, böylelikle hem derslerinin gereğini yerine getiriyor, hem de okula gelir sağlıyor. Haftada 8 saat meslek dersi gördüklerini belirten bölüm öğretmeni Cemile Çalışkan, öğrencilerinin bayrak dikimi konusunda çok yetenekli ve istekli olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!