Başarırsın Arkas'ım

Güncelleme Tarihi:

Başarırsın Arkasım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2012 00:00

İzmir’in Avrupa’daki gururu, hedefi yine Final Four olarak belirledi.

Haberin Devamı

ARKAS, 24 Ekim’de Bulgar Marek Union takımıyla İzmir’de oynayacağı maçla başlayacağı CEV Şampiyonlar Ligi maratonu öncesi Final Four hesapları yapıyor. Genel Koordinatör Yaşar Ergün, Atatürk Voleybol Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında F Grubu’nda Marek’in yanı sıra İspanya’nın CAI Teruel ve Belçika’nın Noliko Maaseik takımlarıyla mücadele edeceklerini belirtti.

Ergün, “7 grubun liderleri ile en iyi 6 ikinci, tur atlayacak. 13 ekipten biri Final Four’un ev sahipliğini üstlenmek üzere ayrılacak. Kalan 12 takım Play-Off’ta Final Four için ter dökecek. Geçen yıl Final Four’a kalan Arkas, bu başarıyı geliştirmek için mücadele edecek” diye konuştu.

Antrenör Glen Hoag, bu sezon rakiplerin daha güçlü olduğunu belirterek, “Geçen sezon da karşılaştığımız Maaseik, yine iyi bir takım kurdu. Teruel’in kadrosunda İspanya Milli Takımı’ndan beş oyuncu var. Geçen sezon yendiğimiz, yaşlı Bulgar takımı Sofya’nın yerine gelen Marek Union ise genç ve enerjik bir ekip. Gruptan lider çıkabilmek için çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

En büyük avantajımız yeni salon
Bu sezon yeniden Atatürk Voleybol Salonu’nda oynayacak olmanın kendilerine büyük avantaj sağlayacağını vurgulayan Arkasspor kaptanı Bülent, “Burada seyirci desteğini daha çok hissediyoruz. İzmirliler bizi yalnız bırakmasın” derken, genç oyuncular Burutay ve Hansen de hedeflerinin Final Four olduğunu ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!