Balıkesirspor’da hedef tuttu fırsat kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor’da hedef tuttu fırsat kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 12:56

PTT 1’inci Ligi takımı Balıkesirspor, 1461 Trabzon deplasmanında golsüz berabere kalarak ilk yarıdaki 25 puan hedefini tutturdu, ancak devreyi 3’üncü sırada tamamlama fırsatını tepti.

Haberin Devamı

Rakibini yenip 27 puanla 3’üncü sıraya tırmanmayı hedefleyen Balıkesirspor, beraberlikle devre arasına 8’inci sırada girdi. Takımını Altınordu maçında 16 puanla devralan teknik direktör Fikret Yılmaz, 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlikle 9 puan topladı.

1461 Trabzon maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını vurgulayan Fikret Yılmaz, herşeye rağmen puandan memnun olduğunu söyledi. Ara transferde yeni isimlerle takıma takviye yapacaklarının sinyalini de veren Fikret Yılmaz, "İkinci yarıda 17 maç daha oynayacağız. Belki play off hattında değiliz ama liderle aramızda sadece 4 puanlık fark var. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle birlikte çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" dedi.

1 PUANA ABONE

Balıkesirspor, PTT 1’inci Ligi’nin ilk yarısında en çok berabere kalan takım oldu. Kırmızı beyazlılar 17 maçın 10’unda sahadan 1 puanla ayrılırken 2 mağlubuyetle en az yenilen, 13 golle en az gol yiyen takım olmayı da başardı. Balıkesirspor, son 4 maçta kalesinde gol görmedi.

HIRVAT KALECİYE ALKIŞ

Geçen hafta sözleşmesi 2019’a kadar uzatılan Hırvat file bekçisi Vukovic, performansıyla alkış aldı. Balıkesir’de 17 Ekim’deki Denizlispor maçından sonra fıtık ameliyatı olan Dilaver de 1461 Trabzon sınavıyla yeşil sahalara döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!