Balıkesirspor’da 2 ayrılık

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor’da 2 ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2016 13:15

PTT 1’inci Ligi takımı Balıkesirspor’un yönetimi Karikari, Eren ve Abdülhamit’in ardından Abdurrahman Dereli ve Yiğitcan Erdoğan’la da yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik heyetimizin verdiği rapor ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda Abdurrahman Dereli ve Yiğitcan Erdoğan’la yollarımız ayrıldı. Kendilerine Balıkesirspor’a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Sezon başında Adana Demirspor’dan transfer edilen stoper Yiğitcan, ilk 10 hafta takımın bankoları arasında yer aldıktan sonra boyun fıtığı ameliyatı olarak son 7 maçı kaçırdı. Medicana Sivaspor’dan alınan sağbek Abdurrahman ise kırmızı beyazlı formayla 11 maça çıktı.

Öte yandan sakatlığı süren Yago ve kulüple özdeşleşen futbolculardan Ali Öztürk’in de ayrılabileceği bildirildi. Balıkesirspor’da 3’üncü Lig, 2’nci Lig ve PTT 1’inci Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Ali, yönetime başvurarak ayrılmak için izin isteyince kamp kadrosundan çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!