Balıkesirspor, yenilmezlik serisini sürdürmek

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor, yenilmezlik serisini sürdürmek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 15:50

PTT 1’inci Lig’de son 9 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik elde ederken mağlubiyet yüzü görmeyen Balıkesirspor, yenilmezlik serisini Multigrup Alanyaspor karşısında da sürdürmeyı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Balıkesirspor, yenilmezlik serisini sürdürmek

Teknik drektör Fikret Yılmaz, cumartesi günü konuk edecekleri Multigrup Alanyaspor’u puansız göndermek istediklerini belirterek, "Her zaman olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi. Her müsabakaya final havasında hazırlandıklarını dile getiren Yılmaz, iç sahadaki namağlup unvanlarını da koruyacaklarını iddia etti.

Balıkesirspor, yenilmezlik serisini sürdürmek



Kırmızı beyazlı ekipte son transfer Muhammed Ali Doğan da takıma katıldı. Kasığında 2’nci derece yırtık saptanan Hüseyin Tok’la adalesinde sertleşme olan Eray Ataseven ise son çalışmada yer almadı. Öte yandan 50’inci kuruluş yılını kutlamaya hazırlanan Balıkesirspor’da, 50’inci yıl armasının oluşturulacağı bildirildi. Bu konuda öncelikle taraftarlardan gelecek çalışmaları değerlendirecek yönetimin, ilk 3’e kalacak tasarımları oylamaya sunacağı açıklandı. Arma çalışmalarının 10 Şubat’a kadar balikesirsporsosyalmedya@gmail.com adresine gönderilmesi istendi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!