AYSİAD'ın ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

AYSİADın ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2012 14:54

Denizli'de Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AYSİAD) 8'inci kuruluş etkinliğinde düzenlenen ‘En Güzel Türkçe İşyeri İsimleri’, ‘Türk Kültürüne Hizmet Ödülü’, ‘İş Hayatı Girişimcilik Ödülü’ ve ‘AYSİAD Hizmet Ödülü’ kategorilerindeki ödüller sahiplerini buldu.

Haberin Devamı


AYSİADın ödülleri sahiplerini buldu

Denizli Polisevi'nde düzenlenen ödül törenine AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, vali yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, Abdullah Acar, Atatürk Kültür Merkezi Başkanı ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Osman Horata, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, AYSİAD Başkanı Kemal Yamuç ve AYİSAD üyeleri katıldı. AYSİAD Başkanı Kemal Yamuç yaptığı konuşmada yeni teşvik paketinin cari açığın azaltılması, ihraç içindeki ithal ara ürün üretimine bir düzenleme getirmesi açısından önemli olduğunu söyledi.
AYSİAD'ın, ‘En Güzel Türkçe İşyeri İsimleri’ kategorisinde, Kabukçu Kablo'dan Yusuf Kabukçu'ya, Dalyan Tabildot Firması'ndan Murat Dalyanoğlu'na, Demsu Firması'ndan Ali Aleybeyoğlu'na, Koçaklar Boya Firması'ndan İsmet Toptan'a ödül belgeleri verildi.
‘Türk Kültürü'ne Hizmet Ödülleri’ belgeleri, Atatürk Kültür Merkezi Başkanı ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Osman Horata ile Türk Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini yürüten Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile Çalışkan Sobaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalışkan'a verildi.
‘İş Hayatı Girişimcilik Ödülleri’ belgeleri, AKÇA Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Semra Akça Acar'a, ARTHAN Firması'ndan Oğuzhan Şahan'a ve Pratik Limited Şirketi adına da Mustafa Koç'a verildi.
AYSİAD Hizmet Ödülü belgesini AYSİAD Genel Sekreterlik görevini yürüten Süleyman Tuğrul alırken, AYSİAD'a yeni katılan Osman Kabalay, İlhan Orhan, Hüseyin Vural, Salih Erbeyin, Muzaffer İyiçobanlı, Ali Yavuz, İbrahim Açıkgöz ve Nurettin Canbay'a da beratları verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!