Ayakkabılar fuara geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ayakkabılar fuara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 00:00

İZFAŞ, sektöre yön veren ve ilgi çeken Ayakkabı/Kış 2010 - 28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı için yaptığı çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Türkiye  ayakkabı üretiminin yüzde 40’nı gerçekleştiren İzmir, 1-4 Temmuz 2010 tarihleri arasında düzenlenen Ayakkabı / Kış 2010 - 28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı ile sektöre yön verecek. Kış sezonu ürünlerinin sergileneceği ve profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak gerçekleşecek fuara, bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan çok sayıda firma katılacak.
Alım için heyetler
Ayakkabı Kış Fuarı, gelecek sezonun moda renk ve modellerinin sergilendiği en önemli organizasyonlardan biri olacak. Ayakkabı Kış 2010’a bu yıl başta İran ve Irak olmak üzere Ortadoğu ülkelerinden önemli alım heyetleri gelecek. Alım heyetlerinin ulaşım ve konaklama giderlerini karşılayacak olan İZFAŞ, yurtiçindeki toptancıları da fuara çekmek için çalışmalarına hız verdi. Fuara bu yıl, İtalya, İran, Brezilya, İspanya gibi ülkelerden de katılımcılar bekleniyor. Avrupa ve Ortadoğu pazarlarında Ayakkabı / Kış 2010’un tanıtımını yapan İZFAŞ, 26 - 29 Mayıs tarihleri arasında İran’ın Mashhad kentinde düzenlenecek olan 3. Uluslararası Ayakkabı, Çanta, Deri Ürünleri, Makina ve Ekipmanları Fuarı’na stantlı katılım gerçekleştirerek Ortadoğu’daki firmalara ulaşacak. İZFAŞ, Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olarak yılda iki kez düzenlediği  İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) öncülüğünde ve sektör temsilcilerinin destekleriyle gerçekleştiriyor.
İş bağlantıları olur
İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen “Fuarlar ile sektörlerimize yurtiçinde ve yurtdışında önemli iş bağlantıları kuracakları ortamlar hazırlıyoruz. İzmir fuarlarının yerli yabancı ziyaretçileri, yeni pazarlara ulaşma, yeni iş bağlantıları kurma olanaklarıyla başarısını sürdüreceğine inanıyorum” dedi. 110 firmanın katıldığı Ayakkabı Kış 2009’u 133’ü yabancı, 8 bin 763 kişi ziyaret etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!