Arazi parası kavgası nedeniyle babasını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Arazi parası kavgası nedeniyle babasını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 01:34

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, 30 yaşındaki Metin Pınar, iddiaya göre, aileye ait arazilerini kiraya veren babası 62 yaşındaki Nurettin Pınar'ı payına düşen para miktarını az bulması üzerine çıkan tartışmada 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayda, baba- oğlu ayırmaya çalışan ve araziyi kiraladığı belirtilen Habib Ateş ise yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 18.30 sıralarında, Albayrak Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Meydanı'ndaki kahvenin önünde meydana geldi. Arkadaşı Habib Ateş ile kahvede oturan Nurettin Pınar, oğlu Metin Pınar ile karşılaştı. Ailelerine ait kiraya verdiği araziden kendisine düşen payı az bulduğu gerekçesiyle babasıyla önceden de tartıştığı öne sürülen Metin Pınar, yine konuyu açtı. Bir süre sonra konuşma, önce tartışmaya ardından kavgaya dönüştü. Kahvenin önüne taşan kavgada belindeki bıçağı çıkartan Metin Pınar, babasını 16 yerinden yaraladı. Ardından kavgayı ayırmaya çalışan ve ailenin arazisini kiraladığı belirtilen Habib Ateş'i de yaralayan Metin Pınar kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki yaralıyı ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Nurettin Pınar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan diğer yaralı Ateş'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan Metin Pınar, Emniyet'e götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!